Pasta amb pebrots del Padrón

Antonella Fusilli, Macarrons, Penne, Penne rigate, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes 8 Comments

Compartir aquesta entrada

Com més calor, més receptes d’estiu. A l’estiu ja no es fa servir tanta carn, als mercats trobem tomàquets més bons i ja no fem servir el tomàquet natural en llauna, les salses es couen menys, es fa servir més verdura i molta, molta alfàbrega.
Per aquest plat he escollit penne rigate. També es mengen amb espaguetis o fusilli o amb macarrons.


Ingredients per a 4 persones

  • 320 gr. pasta
  • un paquet de pebrots del Padrón (demà vaig al mercat i pregunto quan pesa, que no me’n recordo)
  • 400 gr. de tomàquets
  • 50 gr. oli
  • all
  • alfàbrega
  • sal

Preparació

Llaveu els pebrots i assequeu-los amb un drap. Jo prefereixo treure les llavors, si son molt petits potser no fa falta.
Fregiu els pebrots amb l’oli en una paella ampla. Pocs minuts, que no es cremin. Reserveu-los.

En el mateix oli, afegiu-hi l’all, els tomàquets pelats i tallats a trossos, saleu i coeu la salsa fins al punt que us agradi.

Quan estigui feta, afegiu-hi els pebrots, barregeu, continueu amb la cocció per un parells de minuts més, afegiu-hi l’alfàbrega, tapeu i apagueu el foc.

Coeu la pasta en abundant aigua salada, escorreu-la (no massa, que quedi sense aigua però no seca del tot) i aboqueu-la en la paella amb la salsa. Remeneu amb foc viu un minut, emplateu i buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 8

  1. Noia, cada vegada m’agrada més el teu blog. Aquesta recepta té una pinta espectacular. Demà compro pebrot del Padrón!

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
  2. Pingback: 23. AI ANTONELLA, JO QUE SÓC COM DON ALTOBELLO « +Ullcluc

  3. Pingback: Via Lliure, RAC1 cap de setmana del 3 i del 4 d’agost | La pasta per als catalans

  4. Pingback: Pasta amb crema de pebrots a la Cuina de Carbó | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.