Espirals de salmó i tinta de calamar amb salmó fumat i vodka

Antonella Cargols de llimona, El llibre, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Peix 4 Comments

Compartir aquesta entrada

Hola! Aquest any per Sant Jordi no aniré a firmar el llibre en cap parada, que ja està bé, però una mica de #spamdeSantJordi deixeu-me’l fer.

Aquesta fantàstica recepta i moltes més les trobeu en el llibre La pasta per als catalans. Disponible a Amazon, en qualsevol llibreria (si no el tenen el podeu encarregar) o dissabte 23 a les parades de Viena Edicions a la Rambla de Catalunya.

Aquí un extracte del llibre. Els espirals són de la marca Sandro Desii.

salmò fumat i vodka

 

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 4

  1. Hola! Acabo de descobrir el teu blog i m’ha encantat, buscaré el teu llibre per St Jordi sens dubte!
    Cuinaré aquesta recepta precisament pel dia 23, i volia preguntar si creus que aquesta salsa és de les que poden congelar-se sense problema i quedarà el plat igual de bo.

    Moltes gràcies!

    1. Post
      Author

      Moltes gràcies a tu! Precisament aquesta salsa no la congelaria. És molt ràpida de fer, pots tranquilament posar l’olla a bullir i començar a preparar-la.
      Envia foto! 🙂
      Records

  2. Hola Antonella, moltíssimes gràcies per les teves receptes!!!

    Em sembla que aquesta serà l’escollida per un sopar que faig a casa la setmana que ve. Em sabries dir on puc trobar aquesta pasta a Barcelona?

    Una abraçada!

    1. Post
      Author

      Hola Blanca, ho sento vaig tard. La pasta Sandro Desii la pots trobar al Corte Inglés. Si et poses en contacte amb ells a través de la seva pàgina de Facebook et poden passar el llistat de totes les botigues on la tenen a Catalunya.
      Molts records!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *