Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades musclos

Arxiu d'etiquetes

Tots els articles amb l'etiqueta “musclos”

Spaghetti amb musclos i espàrrecs

Antonella 10 juny, 2019Bucatini, Cargols de llimona, Gnocchi, Gnocchi de patates, Peix, Spaghetti, Vegetals, Vermicelli Deixa un comentari

He vist aquest plat a l’Instagram de la Pasta di Martino, la meva pasta preferida entre totes i l’he replicat a la meva manera. L’experiment ha tingut èxit encara que …

Llegiu-ne més
espàrrecsmusclos

Espaguetis amb musclos i llimona

Antonella 12 octubre, 2015Peix 1 Comment

Un altra recepta que va sortir al suplement de l’ARA fa unes setmanes (RAR 67 – 20-09-2015 Clint Eastwood), Espaguetis amb musclos i llimona. La particularitat d’aquest plat és que els …

Llegiu-ne més
llimonamusclos

Trofie amb carbassons i musclos

Antonella 8 febrer, 2013Conchiglie, Macarrons, Peix, Penne, Spaghetti, Vegetals 4 Comments

Feia temps que tenia aquesta pasta i no sabia com fer-la. I quan m’he recordat de aquesta combinació que encara no havia proposat al bloc la il·luminació! La combinació perfecta. …

Llegiu-ne més
carbassonsmusclossafrà

Galets farcits de marisc. Segon post nadalenc!

Antonella 12 desembre, 2011Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Peix 15 Comments

Desprès els galets amb carn, més galets! Amb peix. Especials, de veritat.

calamarcloïssesgambesmusclosrap

Spaghetti allo scoglio

Antonella 13 octubre, 2011Linguine, Peix, Spaghetti, Vermicelli 20 Comments

Espaguetis amb fruits de mar. Un clàssic. Èxit assegurat.

calamarcloïssesgambesmusclos

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA