Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta Linguine

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Linguine”

Linguine amb bacallà (blanques)

Antonella 27 maig, 2014Calamarata, Espaguetis negres, Linguine, Paccheri, Peix, Spaghetti 6 Comments

Pasta i bacallà, una bona parella. Ja vam parlar de la versió vermella, aquesta n’és la blanca, una recepta una mica més rica de la que surt al llibre. Ingredients …

Llegiu-ne més
bacallàpaté d'olivespinyonstàperes

Angules de blat amb calamars

Antonella 25 gener, 2014Angules de blat, Espaguetis negres, Linguine, Peix, Spaghetti, Vídeorecepta Deixa un comentari

Les angules de blat de la marca Sandro Desii són ideals per els plats amb peix més senzills. Amb el mínim esforç podem aconseguir un plat bo i visualment impactant. …

Llegiu-ne més
calamar

Spaghetti alla chitarra amb gambes, carbassó i mango

Antonella 10 juny, 2013Bavette, Conchiglie, Farfalle, Linguine, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vegetals 5 Comments

Bé, mentre vosaltres aneu fent fotos per el concurs, jo penjo una recepta que està esperant de fa massa temps. La vaig tastar durant la meva visita a la fàbrica …

Llegiu-ne més
carbassonsgambesmango

Angules de blat amb gambetes

Antonella 24 maig, 2013Angules de blat, Linguine, Paccheri, Peix, Spaghetti, Vermicelli 4 Comments

Us recordeu de la visita a la fabrica de pasta de Sandro Desii i de les angules que en aquell moment estaven fent? Doncs en tenia un paquet per tastar-les …

Llegiu-ne més
gambes

Espaguetis amb paté d’oliva arbequina

Antonella 31 gener, 2013Bavette, Linguine, Spaghetti, Vegetals 2 Comments

Vaig comprar un pot de paté d’oliva arbequina el dia de la visita al Mercat de Mercats. I el vaig comprar amb la única idea de destinar-lo a un plat …

Llegiu-ne més
anxovespansespaté d'olivespinyons

Spaghetti al nero di seppia (espaguetis amb tinta de sípia)

Antonella 16 novembre, 2012Linguine, Peix, Spaghetti 14 Comments

Per aquest cap de setmana us deixo una recepta molt bona i molt fàcil de fer. Per espaguetis o linguine. Ingredients per a 4 persones 320 gr. d’espaguetis Una sípia …

Llegiu-ne més
sípia

Pasta aromàtica amb verduretes en juliana

Antonella 2 agost, 2012Bavette, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Linguine, Pappardelle, Spaghetti, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Un altre experiment amb èxit. Un altra recepta super rapida. He fet servir fettuccine, també podeu fer servir tagliatelle, espaguetis, fusilli o una pasta fresca. Ingredients per a dues persones …

Llegiu-ne més
alfàbregacarbassonscebamentapastanaga

Espaguetis amb popets

Antonella 4 juny, 2012Bavette, Linguine, Peix, Spaghetti, Vermicelli 6 Comments

Continuem amb peix. Aquest és un plat molt típic de Nàpols. Els pops preparats en aquesta manera també s’anomenen alla Luciana, del nom del barri napolità de Santa Lucia. Ingredients …

Llegiu-ne més
pop

Espaguetis amb salsa de bonítol (o tonyina)

Antonella 9 abril, 2012Bavette, Linguine, Mezze maniche, Peix, Spaghetti, Vermicelli 8 Comments

Si queda confirmat aquest dimecres tornaré al programa de la Mireia Carbó a comRadio per parlar de combinacions de pasta amb peix. Uhhuuuh! Quin honor! Doncs sembla que ho vaig …

Llegiu-ne més
bonítoltonyina

Tagliatelle amb cloïsses, carbassons i safrà

Antonella 29 gener, 2012Bavette, Linguine, Peix, Tagliatelle 4 Comments

Vaig trobar aquesta recepta ahir, fent neteja de revistes, en una llibreta anònima de receptes amb safrà i em va intrigar. En la recepta original fan servir linguine o bavette, …

Llegiu-ne més
carbassonscloïssessafrà

Espaguetis amb cloïsses

Antonella 8 gener, 2012Linguine, Peix, Plats napolitans tradicionals, Spaghetti, Vermicelli 19 Comments

De retorn a casa després de uns dies de vacances a Itàlia. Un tip de família, menús de festa, pizzes i mozzarella. Ho trobava a faltar. Si teniu curiositat, a …

Llegiu-ne més
cloïsses

Pasta amb carbassons i gambes

Antonella 10 novembre, 2011Elicoidali, Linguine, Macarrons, Mezze maniche, Peix, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 17 Comments

Un plat de èxit assegurat. Agrada a tothom, és fàcil de fer, queda molt bé al plat i com és bastant delicat es pot servir també per sopar.  

carbassonsgambessafrà
  • Page 2 of 3
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA