Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta Bavette

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Bavette”

Linguine amb all, oli, peperoncino i calamars

Antonella 17 desembre, 2022Bavette, Espaguetis negres, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Schiaffoni 1 Comment

També es necessita una llimona, mig got de vi blanc, julivert i pa ratllat. Bona amb linguine, spaghetti, o aquells espaguetis negres que us agraden tant. Comenceu posant l’aigua a bullir, …

Llegiu-ne més
calamars

Espaguetis amb carxofes, pèsols i bacallà

Antonella 23 març, 2019Bavette, Calamarata, Linguine, Paccheri, Peix, Schiaffoni, Spaghetti, Vermicelli 2 Comments

Vam estar de concurs al Facebook i a l’Instagram per gentilesa dels Supermecats Plusfresc. Entre tots els que endevinaven tres dels ingredients d’aquest plat, vam sortejar un val de compra …

Llegiu-ne més
bacallàcarxofespèsols

Espaguetis amb tonyina

Antonella 26 abril, 2018Bavette, Calamarata, Espaguetis negres, Macarrons, Peix, Penne, Spaghetti, Vermicelli 2 Comments

Una versió més de pasta amb tonyina. Aquesta segon l’estil sciuè sciuè, que en napolità vol dir ràpidament. Per aquelles vegades que ja no tens més idees, estàs cansada, no …

Llegiu-ne més
bonítolsciuésciuétonyina

Espaguetis amb tonyina

Antonella 26 juliol, 2016Bavette, Cargols de llimona, Cintes de curri, Espaguetis negres, Linguine, Macarrons amb piment vermell, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Trofie Deixa un comentari

Un plat molt i molt fàcil (com tots vaya). La versió blanca dels espaguetis amb tonyina clàssics. A més dels espaguetis queda molt bé amb espaguetis negres, linguine, trofie… Ingredients per …

Llegiu-ne més
sciuésciuétonyina

El plat preferit del James McAvoy és Linguine amb escamarlans

Antonella 6 abril, 2015Bavette, Linguine, Peix, Spaghetti 8 Comments

Fa un parell de setmanes vaig anar a Londres a veure The Ruling Class amb el James McAvoy. Sóc molt fan. Si tothom té un punt de friqui, aquest és …

Llegiu-ne més
escamarlans

Pasta amb patates, sípia i pèsols

Antonella 8 juliol, 2013Bavette, Bucatini, Calamarata, Peix, Spaghetti, Vegetals 7 Comments

Tinc receptes fent cua! A veure si em poso al dia. El plat que us proposo avui sembla complicat però no ho és gens. Una mica diferent, es pot considerar …

Llegiu-ne més
pèsolssípia

Spaghetti alla chitarra amb gambes, carbassó i mango

Antonella 10 juny, 2013Bavette, Conchiglie, Farfalle, Linguine, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vegetals 5 Comments

Bé, mentre vosaltres aneu fent fotos per el concurs, jo penjo una recepta que està esperant de fa massa temps. La vaig tastar durant la meva visita a la fàbrica …

Llegiu-ne més
carbassonsgambesmango

Spaghettini amb calamarcets i ceba – Recepta d’autor

Antonella 17 maig, 2013Bavette, Espaguetis negres, Les vostres receptes, Spaghetti, Vermicelli 4 Comments

La recepta que us proposo avui no és meva, és d’una de vosaltres, la Rosamaria Bruguera, rosamaria58 a Instagram i a Twitter. Encara no l’he tastada, té una pinta boníssima! …

Llegiu-ne més
calamarceba

Espaguetis amb paté d’oliva arbequina

Antonella 31 gener, 2013Bavette, Linguine, Spaghetti, Vegetals 2 Comments

Vaig comprar un pot de paté d’oliva arbequina el dia de la visita al Mercat de Mercats. I el vaig comprar amb la única idea de destinar-lo a un plat …

Llegiu-ne més
anxovespansespaté d'olivespinyons

Pasta aromàtica amb verduretes en juliana

Antonella 2 agost, 2012Bavette, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Linguine, Pappardelle, Spaghetti, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Un altre experiment amb èxit. Un altra recepta super rapida. He fet servir fettuccine, també podeu fer servir tagliatelle, espaguetis, fusilli o una pasta fresca. Ingredients per a dues persones …

Llegiu-ne més
alfàbregacarbassonscebamentapastanaga

Espaguetis amb popets

Antonella 4 juny, 2012Bavette, Linguine, Peix, Spaghetti, Vermicelli 6 Comments

Continuem amb peix. Aquest és un plat molt típic de Nàpols. Els pops preparats en aquesta manera també s’anomenen alla Luciana, del nom del barri napolità de Santa Lucia. Ingredients …

Llegiu-ne més
pop

Pasta amb tonyina fresca

Antonella 1 juny, 2012Bavette, Calamarata, Paccheri, Peix, Schiaffoni, Spaghetti, Vermicelli 3 Comments

I comencem amb les receptes estiuenques. No és que aquesta pasta no es pugui menjar a l’hivern, però com està tot molt poc cuit, a mi em ve més de …

Llegiu-ne més
peix espassatonyina
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA