Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta Gnocchi

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Gnocchi”

Gnocchi alla Sorrentina

Antonella 4 juliol, 2023Al forn, Gnocchi, Gnocchi de patates Deixa un comentari

L’altre dia he publicat un vídeo a Instagram que us està agradant molt! Doncs la recepta amb les dosis aquí: Per els gnocchi La proporció és, més o menys, 150/200 …

Llegiu-ne més

Spaghetti amb musclos i espàrrecs

Antonella 10 juny, 2019Bucatini, Cargols de llimona, Gnocchi, Gnocchi de patates, Peix, Spaghetti, Vegetals, Vermicelli Deixa un comentari

He vist aquest plat a l’Instagram de la Pasta di Martino, la meva pasta preferida entre totes i l’he replicat a la meva manera. L’experiment ha tingut èxit encara que …

Llegiu-ne més
espàrrecsmusclos

Fusilli col buco amb crema de carbassa i gorgonzola

Antonella 21 octubre, 2018Conchiglie, Conchiglioni, Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchi, Pappardelle, Reginette, Tagliatelle, Vegetals 8 Comments

La carbassa es combina quasi amb tot. Potser és un dels ingredients amb que hi ha més receptes aquí al blog. Avui amb gorgonzola, que, depenent dels gustos podeu substituir …

Llegiu-ne més
carbassagorgonzola

Gnocchetti sardi amb espinacs i cansalada

Antonella 29 gener, 2015Cargols de llimona, Cintes de curri, Farfalle, Gnocchetti sardi, Gnocchi, Gnocchi de patates, Macarrons, Trofie, Vegetals 2 Comments

El dijous passat a la secció La pasta per als catalans de El primer cafè, el programa del matí de Ràdio Arenys (que per cert podeu escoltar també a Ràdio …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebreespinacssciuésciué

Gnocchetti a l’Ermengol Amill

Antonella 21 febrer, 2014Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi, Pappardelle, Salses, Tagliatelle 7 Comments

L’estiu passat vaig llegir Lliures o morts, del David de Montserrat i del Jaume Clotet. De fet el llibre el vaig comprar al maig, quan vaig conèixer els autors a …

Llegiu-ne més
formatge de cabraolivessciuésciué

Pasta amb ricotta, alfàbrega i pela de llimona

Antonella 12 juliol, 2012Armoniche, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi, Mafaldine, Pappardelle, Radiatori, Salses 9 Comments

Un plat fresc, delicat, simple i ràpid. Ingredients per a 4 persones 320 gr. de pasta (farfalle, fusilli, mafaldine, gnocchi…) 200 gr. de ricotta (podeu substituir la ricotta amb mató …

Llegiu-ne més
alfàbregallimonamatóricottasciuésciué

Pasta amb gorgonzola, rúcula i nous

Antonella 2 maig, 2012Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi, Pasta farcida, Salses, Vegetarianes 11 Comments

Aquest és un de aquells plats que es preparen en un moment. És pot preparar amb Gorgonzola, Formatge blau o Roquefort, el que més us agradi. Com a pasta, vaig …

Llegiu-ne més
formatge blaugorgonzolanousrocafortrucarúculasciuésciué

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA