Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Mitjans

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Mitjans”

La pasta a Estem perdent els papers! de Vilassar Ràdio

Antonella 29 novembre, 2012Mitjans Deixa un comentari

Resulta que em van convidar a un programa per una entrevista a Vilassar Ràdio. I resulta que no era pas un programa de cuina però m’han demanat que cuinés a …

Llegiu-ne més

Pasta amb carbassa i salsitxa a la Cuina de Carbó

Antonella 6 novembre, 2012Creste, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Mafaldine, Mitjans, Penne, Penne rigate, Pistons, Sedanini, Tubetti, Vegetals 12 Comments

Al programa de la Mireia Carbó ahir vam parlar de pasta amb carbassa. Vaig explicar unes receptes que ja he publicat, la pasta amb carbassa clàssica, la pasta amb carbassa …

Llegiu-ne més
botifarracarbassasalsitxa

lapastaperalscatalans al Deixa’m tastar

Antonella 14 octubre, 2012Mitjans 3 Comments

Dimecres passat em van convidar a Ràdio Santa Perpetua per una entrevista al programa Deixa’m tastar. Vam parlar de pasta en general i vam repetir aquelles quatre regles de base: …

Llegiu-ne més

Fettuccine amb bolets xiitake a la revista del poble

Antonella 11 octubre, 2012Fettuccine, Mitjans, Pappardelle, Salses, Tagliatelle, Vegetals 6 Comments

I després de tot l’enrenou de aquests últims dies, torno amb una recepta de tardor, pasta amb bolets. En realitat quan vaig escriure aquest post que és per la revista …

Llegiu-ne més
boletscansalada viada amb pebrerouxxiitake

lapastaperalscatalans a l’Espai Internet de TV3

Antonella 8 octubre, 2012Mitjans 8 Comments

Ahir va fer un any del primer post de aquest bloc, pasta amb cigrons. I quina manera més maca de celebrar-ho que sortir a l’Espai Internet? Gràcies a això he …

Llegiu-ne més

lapastaperalscatalans millor bloc de cuina 2012

Antonella 6 octubre, 2012Mitjans 35 Comments

He guanyat. He guanyat malgrat les faltes d’ortografia. Encara no m’ho crec. Imagino que això ja m’atorga el grau de catalana “de fet”. Ara només em fa falta el nivell …

Llegiu-ne més

Premis Blocs Catalunya 2012

Antonella 5 octubre, 2012Mitjans 4 Comments

Hola a tothom! Gràcies als vostres vots sóc finalista per els Premis Blocs Catalunya 2012. Aquesta nit a Reus l’acte de Lliurament dels premis. Per mi arribar fins aquí ja és …

Llegiu-ne més

Limoncello a La cuina de Carbó

Antonella 4 octubre, 2012Mitjans 7 Comments

Ahir vaig tornar a participar al programa de ràdio de la Mireia Carbó de l’emissora la xarxa (que abans era COMRàdio). Em van convidar per parlar de limoncello i del …

Llegiu-ne més
llimona

Focaccia i pizzes a La cuina de Carbó

Antonella 18 juliol, 2012Mitjans, Pizza 10 Comments

Aquest dimarts vaig tornar al programa de la Mireia Carbó per parlar de pizzes. No que jo sigui una experta, però he explicat com faig la massa i unes quantes …

Llegiu-ne més

Pasta amb crema de pebrots a la Cuina de Carbó

Antonella 4 juliol, 2012Bucatini, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mitjans, Penne, Penne rigate, Reginette, Vegetals, Vegetarianes 8 Comments

Abans de ahir vaig tornar al programa de la Mireia Carbó a COMRàdio. Sempre m’ho passo molt bé i sempre arribo amb unes quantes receptes i només arribo a explicar-ne …

Llegiu-ne més
matópebrotsricotta

Spaghetti alla puttanesca a la Cuina de Carbó

Antonella 6 juny, 2012Mitjans, Penne, Plats napolitans tradicionals, Salses, Spaghetti, Vermicelli 4 Comments

Ahir vaig tornar a COMRàdio, al programa de la Mireia Carbó. Vam parlar de salses per a pasta tradicionals, de les que pot ser us sonen: carbonara, amatriciana, bolonyesa, ragù …

Llegiu-ne més
cirerolstàperes

Radio che passione!

Antonella 11 abril, 2012Mitjans 2 Comments

  Avui he tornat al programa La cuina de Carbó a COMRàdio. I m’ho he tornat a passar super super bé! Hem parlat de salses de peix per a pasta, …

Llegiu-ne més
  • Page 4 of 5
  • ←
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA