Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Receptes”

Lumache alle lumache (cargols amb cargols). Busco voluntaris!

Antonella 25 octubre, 2012Conchiglie, Creste, Galets, Lumaconi, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Salses, Tortiglioni 20 Comments

Ja ho he dit una vegada, la meva catalanitat arriba fins als cargols. – Però que no en mengeu a Itàlia? – Sí, es mengen – Que ets vegetariana potser? …

Llegiu-ne més
cargols

Minestrone amb pasta

Antonella 17 octubre, 2012Conchiglie, Llegums, Pistons, Sedanini, Tubetti, Vegetals 8 Comments

El minestrone és una minestra de verdures. No existeix la recepta perfecta, ni quantitats establer-tes ni una llei que diu quines verdures sí i quines no. Us explicaré com ho …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebrecarbassacarbassonscebacolcoliflormongetes tendrespastanagapatatapèsols

Pasta amb carbassa i ceps

Antonella 15 octubre, 2012Galets, Lumaconi, Pistons, Sedanini, Tubetti, Vegetals, Vegetarianes 18 Comments

Una pasta que perfuma de tardor per la Recepta del 15, el repte que cada mes ens proposen al bloc Els fogons de la Bordeta. Aquest mes van de carbassa. …

Llegiu-ne més
boletscarbassaceps

Fettuccine amb bolets xiitake a la revista del poble

Antonella 11 octubre, 2012Fettuccine, Mitjans, Pappardelle, Salses, Tagliatelle, Vegetals 6 Comments

I després de tot l’enrenou de aquests últims dies, torno amb una recepta de tardor, pasta amb bolets. En realitat quan vaig escriure aquest post que és per la revista …

Llegiu-ne més
boletscansalada viada amb pebrerouxxiitake

Pasta amb figues i rocafort

Antonella 28 setembre, 2012Mafaldine, Pappardelle, Reginette, Salses, Vegetals, Vegetarianes 2 Comments

Aquest és un plat que no m’hauria mai atrevit a fer si no tinguessis un bloc de pasta. Potser si l’hagués trobat en un menú de un restaurant a Itàlia …

Llegiu-ne més
figuesrocafortsciuésciué

Pasta amb verdures a la planxa

Antonella 20 setembre, 2012Amanides, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Penne, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes 13 Comments

Fa calor i no fa calor. Plou i fa xafogor. No s’acaba l’estiu, no comença la tardor. Resultat: pasta tèbia que encaixa amb el temps. I amb les verdures i …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassonsfetapebrots

Fettuccine amb xampinyons

Antonella 17 setembre, 2012Fettuccine, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mezze maniche, Salses, Vegetals, Vegetarianes 8 Comments

Primer de tot gràcies, gràcies i gràcies a tots per els vostres vots per els Premis Blocs Catalunya 2012. El bloc és finalista!! Encara gràcies. I ara anem per feina. …

Llegiu-ne més
boletssciuésciuéxampinyons

Pasta amb salsa de espàrrecs, gambes i pernil salat

Antonella 9 setembre, 2012Elicoidali, Gemelli, Gnocchetti sardi, Pappardelle, Penne rigate, Radiatori, Salses, Tortiglioni, Vegetals 12 Comments

Això va passar el primer dia de vacances, a Londres a casa de l’Arturo un estimat amic mexicà. – Oye Antonella, ahora que estas aquí nos tienes que preparar una …

Llegiu-ne més
espàrrecsgambespernil

Amanida de pasta mar i olives

Antonella 24 agost, 2012Amanides, Farfalle, Fusilli, Peix, Vegetals 7 Comments

Com més calor, més plats fresquets. Un altra amanida de mar, aquesta vegada amb olives i suc de llimona. Ingredients per a 3 persones 150 gr. de pasta (farfalle, fusilli …

Llegiu-ne més
bonítolgambesolivesseitonstonyina

Pasta amb cervesa i salsitxa

Antonella 21 agost, 2012Carn, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mafaldine, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni 13 Comments

Aquesta és una recepta fora de temporada, amb els ingredients que porta no es pot dir que sigui molt d’estiu, però la vaig preparar expressament per un concurs per a …

Llegiu-ne més
botifarracervesacrema de lletsalsitxa

Passata di pomodoro vs Tomàquet triturat

Antonella 18 agost, 2012Salses 30 Comments

Es podria dir que la salsa de tomàquet és la base de la cuina italiana? Jo diria que sí. La primera vegada que els espaguetis amb salsa de tomàquet apareixen …

Llegiu-ne més
passata di pomodorotomàquet triturat

Timbals de pasta i carbassons

Antonella 14 agost, 2012Al forn, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 11 Comments

Aquest mes els dels Fogons de la Bordeta han proposat per el seu repte de la Recepta del 15 el carbassó. I finalment després de uns quants mesos de pausa …

Llegiu-ne més
carbassons
  • Page 16 of 23
  • ←
  • 1
  • ...
  • 15
  • 16
  • 17
  • ...
  • 23
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves arròs bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamars cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA