Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Receptes”

Amanida de pasta mar i olives

Antonella 24 agost, 2012Amanides, Farfalle, Fusilli, Peix, Vegetals 7 Comments

Com més calor, més plats fresquets. Un altra amanida de mar, aquesta vegada amb olives i suc de llimona. Ingredients per a 3 persones 150 gr. de pasta (farfalle, fusilli …

Llegiu-ne més
bonítolgambesolivesseitonstonyina

Pasta amb cervesa i salsitxa

Antonella 21 agost, 2012Carn, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mafaldine, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni 13 Comments

Aquesta és una recepta fora de temporada, amb els ingredients que porta no es pot dir que sigui molt d’estiu, però la vaig preparar expressament per un concurs per a …

Llegiu-ne més
botifarracervesacrema de lletsalsitxa

Passata di pomodoro vs Tomàquet triturat

Antonella 18 agost, 2012Salses 30 Comments

Es podria dir que la salsa de tomàquet és la base de la cuina italiana? Jo diria que sí. La primera vegada que els espaguetis amb salsa de tomàquet apareixen …

Llegiu-ne més
passata di pomodorotomàquet triturat

Timbals de pasta i carbassons

Antonella 14 agost, 2012Al forn, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 11 Comments

Aquest mes els dels Fogons de la Bordeta han proposat per el seu repte de la Recepta del 15 el carbassó. I finalment després de uns quants mesos de pausa …

Llegiu-ne més
carbassons

Pasta amb tonyina fresca i albergínies

Antonella 8 agost, 2012Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Schiaffoni, Tortiglioni, Tubetti, Vegetals 5 Comments

Seguim amb les albergínies que m’agraden molt i en tinc el mini hort ple. Aquest plat el vaig tastar a Sicilia fa uns quants anys. Així és com l’he preparat …

Llegiu-ne més
albergíniesolivestonyina

Sa Altesa Reial la Parmigiana di melanzane

Antonella 4 agost, 2012Plats napolitans tradicionals, Receptes, Vegetals, Vegetarianes 40 Comments

Senyores i senyors, la única, la immillorable, Sa Altesa Reial la Parmigiana di melanzane. Eh que no serveix cap introducció més? No és un plat de pasta però sou molts …

Llegiu-ne més
albergíniesmozzarella

Pasta aromàtica amb verduretes en juliana

Antonella 2 agost, 2012Bavette, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Linguine, Pappardelle, Spaghetti, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Un altre experiment amb èxit. Un altra recepta super rapida. He fet servir fettuccine, també podeu fer servir tagliatelle, espaguetis, fusilli o una pasta fresca. Ingredients per a dues persones …

Llegiu-ne més
alfàbregacarbassonscebamentapastanaga

Amanida de pasta de mar

Antonella 27 juliol, 2012Amanides, Farfalle, Fusilli, Peix, Vegetals 9 Comments

El secret perquè aquesta amanida surti bé és el temps d’espera. La verdureta i el peix necessiten 4 o 5 hores perquè els sabors s’amalgamin, doncs s’ha de preparar al …

Llegiu-ne més
apicalamarcirerolsgambessípia

Pasta amb pebrots fregits

Antonella 22 juliol, 2012Elicoidali, Fusilli, Mezze maniche, Rigatoni, Vegetals, Vegetarianes 2 Comments

Una recepta que va preparar la meva mare quan ha estat aquí. Fregiu els pebrots i afegiu la pasta a la paella. Més fàcil que això? Ingredients per a 2 …

Llegiu-ne més
pebrots

Focaccia i pizzes a La cuina de Carbó

Antonella 18 juliol, 2012Mitjans, Pizza 10 Comments

Aquest dimarts vaig tornar al programa de la Mireia Carbó per parlar de pizzes. No que jo sigui una experta, però he explicat com faig la massa i unes quantes …

Llegiu-ne més

Pasta amb ricotta, alfàbrega i pela de llimona

Antonella 12 juliol, 2012Armoniche, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi, Mafaldine, Pappardelle, Radiatori, Salses 9 Comments

Un plat fresc, delicat, simple i ràpid. Ingredients per a 4 persones 320 gr. de pasta (farfalle, fusilli, mafaldine, gnocchi…) 200 gr. de ricotta (podeu substituir la ricotta amb mató …

Llegiu-ne més
alfàbregallimonamatóricottasciuésciué

Menú per a un convidat

Antonella 6 juliol, 2012Plats napolitans tradicionals, Postres, Vegetals 12 Comments

Un convidat per dinar que va escollir el primer plat al bloc, Rotlles de albergínies amb espaguetis. I com era un dia entre setmana, un segon plat poc treballat amanida caprese …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassonsmozzarella
  • Page 16 of 22
  • ←
  • 1
  • ...
  • 15
  • 16
  • 17
  • ...
  • 22
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA