Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta Spaghetti

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Spaghetti”

Espaguetis amb lo que sobra de les verdures a la planxa macerades amb oli

Antonella 25 juliol, 2013Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes, Vídeorecepta 4 Comments

No seria un títol apte per un plat de restaurant. I el resultat tampoc podria anar a la carta d’un restaurant estrellat, serè sincera, però seria més que digne per …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassaolivestomàquet cirerol

Espaguetis amb carbassó i menta #vídeorecepta

Antonella 12 juliol, 2013Bucatini, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vegetals, Vegetarianes, Vídeorecepta 3 Comments

Des de quan Instagram ha tret la nova funció de vídeos estic provant a gravar les receptes més rapides. No sempre surten bé, s’ha de millorar però de moment vaig …

Llegiu-ne més
carbassonsmentasciuésciué

Pasta amb patates, sípia i pèsols

Antonella 8 juliol, 2013Bavette, Bucatini, Calamarata, Peix, Spaghetti, Vegetals 7 Comments

Tinc receptes fent cua! A veure si em poso al dia. El plat que us proposo avui sembla complicat però no ho és gens. Una mica diferent, es pot considerar …

Llegiu-ne més
pèsolssípia

Spaghetti alla chitarra amb gambes, carbassó i mango

Antonella 10 juny, 2013Bavette, Conchiglie, Farfalle, Linguine, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vegetals 5 Comments

Bé, mentre vosaltres aneu fent fotos per el concurs, jo penjo una recepta que està esperant de fa massa temps. La vaig tastar durant la meva visita a la fàbrica …

Llegiu-ne més
carbassonsgambesmango

Angules de blat amb gambetes

Antonella 24 maig, 2013Angules de blat, Linguine, Paccheri, Peix, Spaghetti, Vermicelli 4 Comments

Us recordeu de la visita a la fabrica de pasta de Sandro Desii i de les angules que en aquell moment estaven fent? Doncs en tenia un paquet per tastar-les …

Llegiu-ne més
gambes

Spaghettini amb calamarcets i ceba – Recepta d’autor

Antonella 17 maig, 2013Bavette, Espaguetis negres, Les vostres receptes, Spaghetti, Vermicelli 4 Comments

La recepta que us proposo avui no és meva, és d’una de vosaltres, la Rosamaria Bruguera, rosamaria58 a Instagram i a Twitter. Encara no l’he tastada, té una pinta boníssima! …

Llegiu-ne més
calamarceba

Trofie amb carbassons i musclos

Antonella 8 febrer, 2013Conchiglie, Macarrons, Peix, Penne, Spaghetti, Vegetals 4 Comments

Feia temps que tenia aquesta pasta i no sabia com fer-la. I quan m’he recordat de aquesta combinació que encara no havia proposat al bloc la il·luminació! La combinació perfecta. …

Llegiu-ne més
carbassonsmusclossafrà

Espaguetis amb paté d’oliva arbequina

Antonella 31 gener, 2013Bavette, Linguine, Spaghetti, Vegetals 2 Comments

Vaig comprar un pot de paté d’oliva arbequina el dia de la visita al Mercat de Mercats. I el vaig comprar amb la única idea de destinar-lo a un plat …

Llegiu-ne més
anxovespansespaté d'olivespinyons

Pasta amb crema d’ou i parmesà amb carbassons (Carbonara trista)

Antonella 23 gener, 2013Bucatini, Salses, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Jo no pensava en una carbonara trista quan la vaig fer, que se sàpiga! Em va agradar força. Però quan al Facebook vaig preguntar: – Qui ha dit que els …

Llegiu-ne més
carbassonsousparmesà

Espaguetis negres amb salsa de tomàquet i sípia (o calamar)

Antonella 11 desembre, 2012Calamarata, Espaguetis negres, Peix, Spaghetti 7 Comments

Quan el mes passat vaig fer els espaguetis al nero di seppia, vaig fer servir espaguetis normals i per la salsa vaig utilitzar la bossa de tinta de la sípia. …

Llegiu-ne més
calamarsípia

Spaghetti al nero di seppia (espaguetis amb tinta de sípia)

Antonella 16 novembre, 2012Linguine, Peix, Spaghetti 14 Comments

Per aquest cap de setmana us deixo una recepta molt bona i molt fàcil de fer. Per espaguetis o linguine. Ingredients per a 4 persones 320 gr. d’espaguetis Una sípia …

Llegiu-ne més
sípia

Pasta aromàtica amb verduretes en juliana

Antonella 2 agost, 2012Bavette, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Linguine, Pappardelle, Spaghetti, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Un altre experiment amb èxit. Un altra recepta super rapida. He fet servir fettuccine, també podeu fer servir tagliatelle, espaguetis, fusilli o una pasta fresca. Ingredients per a dues persones …

Llegiu-ne més
alfàbregacarbassonscebamentapastanaga
  • Page 3 of 5
  • ←
  • 1
  • ...
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 5
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA