Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta Spaghetti

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Spaghetti”

Pasta en blanc i sexe

Antonella 11 març, 2012Salses, Spaghetti, Tagliatelle 6 Comments

Senyores i senyors us presento la Maddalena, una noia italiana amb un dels canals de youtube, per mi, més divertits. Més a baix trobareu la transcripció traduïda al català del …

Llegiu-ne més
mantegaparmesà

Pasta amb carbassons

Antonella 6 març, 2012Elicoidali, Fusilli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Orecchiette, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes, Vermicelli 10 Comments

Ingredients per a dues persones 160 gr. de eliche (o penne, penne rigate, spaghetti) 2 carbassons 1 ceba oli parmesà ratllat Preparació Talleu la ceba i poseu-la a sofregir amb …

Llegiu-ne més
carbassonssciuésciué

Croquetes de pasta

Antonella 19 febrer, 2012Bucatini, Salses, Spaghetti 9 Comments

Torno amb una proposta per la Recepta del 15 del Fogons de la Bordeta. Tard però hi arribo. El tema de aquest mes eren croquetes, doncs aquí les teniu, croquetes …

Llegiu-ne més
croquetes

Espaguetis amb cloïsses

Antonella 8 gener, 2012Linguine, Peix, Plats napolitans tradicionals, Spaghetti, Vermicelli 19 Comments

De retorn a casa després de uns dies de vacances a Itàlia. Un tip de família, menús de festa, pizzes i mozzarella. Ho trobava a faltar. Si teniu curiositat, a …

Llegiu-ne més
cloïsses

Espaguetis all i oli, recepta per el Gran Recapte d’Aliments

Antonella 24 novembre, 2011Salses, Spaghetti, Vegetarianes 18 Comments

M’he apuntat a l’iniciativa de Blocs contra la fam, que consisteix en publicar una recepta senzilla i barata per promocionar el Gran Recapte d’Aliments organitzat per la gent del Banc …

Llegiu-ne més
all

Pasta amb bacallà (vermella)

Antonella 22 novembre, 2011Paccheri, Peix, Schiaffoni, Spaghetti 8 Comments

Vermella, sí, perquè també n’hi ha una versió sense salsa de tomàquet, però la deixem per un altre dia. I que havia dit, espaguetis? Al final he fet servir paccheri, …

Llegiu-ne més
bacallàolivestàperes

Espaguetis aprofitats

Antonella 14 octubre, 2011Salses, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes 5 Comments

albergínies

Spaghetti allo scoglio

Antonella 13 octubre, 2011Linguine, Peix, Spaghetti, Vermicelli 20 Comments

Espaguetis amb fruits de mar. Un clàssic. Èxit assegurat.

calamarcloïssesgambesmusclos

Espaguetis a la carbonara

Antonella 8 octubre, 2011Bucatini, Salses, Spaghetti 32 Comments

Aquí els teniu, els famosos! Aquells que es fan sense crema de llet! És un plat típic de Roma i del Lazio i abans que algú romà em denunciï per …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebreousparmesàpecorino
  • Page 5 of 5
  • ←
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA