Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes Llegums

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Llegums”

Fregola sarda tostada amb botifarra i llenties

Antonella 9 maig, 2014Carn, Conchiglie, Fregola sarda, Gnocchetti sardi, Llegums, Mezze maniche, Pistons, Plat únic, Sedanini, Tubetti 6 Comments

La fregola és un format de pasta típic de Sardenya. Es fa amb farina i aigua, es deixa assecar a l’aire i després es passa per el forn. Jo no …

Llegiu-ne més

Pasta amb pèsols, pernil i ou

Antonella 13 febrer, 2014Conchiglie, Gnocchetti sardi, Llegums, Mezze maniche, Pistons, Tubetti, Vegetals 4 Comments

Comença la temporada de pèsols! La senyora Anita del poble ja n’està collint i són boníssim. Per menjar-los crus. Per cert, a Caldes d’Estrac hauria de començar d’aquí a poc …

Llegiu-ne més
ouspèsols

Pasta amb cigrons i espinacs #amorplatúnic

Antonella 8 gener, 2014Cintes de curri, Fettuccine, Llegums, Mafaldine, Mezze maniche, Pasta mista, Pistons, Plat únic, Tagliatelle, Tubetti, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Primer post de l’any! Bona entrada d’any a tothom! Com han anat les festes? Nosaltres vam estar a Itàlia, hi vam anar amb vaixell, ens vam portar el cotxe que …

Llegiu-ne més
cigronsespinacs

Amanida de pasta amb mongetes i tonyina per el Gran Recapte d’Aliments

Antonella 30 novembre, 2012Amanides, Farfalle, Fusilli, Llegums, Macarrons, Peix 1 Comment

Per avui 30 de novembre i demà 1 de desembre el Banc dels Aliments ha organitzat el Gran Recapte d’Aliments per les persones que més ho necessiten. Els blocaires del …

Llegiu-ne més
cebamongetesolvestonyina

Minestrone amb pasta

Antonella 17 octubre, 2012Conchiglie, Llegums, Pistons, Sedanini, Tubetti, Vegetals 8 Comments

El minestrone és una minestra de verdures. No existeix la recepta perfecta, ni quantitats establer-tes ni una llei que diu quines verdures sí i quines no. Us explicaré com ho …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebrecarbassacarbassonscebacolcoliflormongetes tendrespastanagapatatapèsols

Spaghetti amb faves, ricotta i cansalada viada

Antonella 21 abril, 2012Llegums, Spaghetti 1 Comment

Només a publicar la foto a Instagram i dues persones m’han demanat la recepta. Doncs encara que tingui una cua de 3 posts a la espera, aquesta té la precedència! És un …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebrefavesricotta

Pasta amb pèsols

Antonella 31 març, 2012Llegums, Pistons, Spaghetti, Tubetti 10 Comments

Quin estació millor que la primavera per una boníssima pasta amb pèsols? És un plat molt simple, ràpid de preparar que agradarà a tothom, grans i petits. Aprofitarem dels pèsols …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebrepèsols

Pasta amb llenties

Antonella 15 març, 2012Llegums, Pistons, Spaghetti, Tubetti, Vegetarianes 9 Comments

Tornem amb la Recepta del 15, aquest mes m’ho van posar molt fàcil, llenties! La pasta amb llenties és un plat molt comú de la nostra cuina, complert, fàcil de …

Llegiu-ne més
llenties

Pasta amb mongetes

Antonella 24 octubre, 2011Llegums, Mezze maniche, Pasta mista, Pistons, Tubetti, Vegetarianes 6 Comments

♬♬♫ When the stars make you drool just like a pasta e fasul That’s amore… Us en recordeu d’en Dean Martin en That’s amore? No? Aquí el teniu… Conegut als …

Llegiu-ne més
mongetes

Pasta e ceci (pasta amb cigrons)

Antonella 7 octubre, 2011Llegums, Maltagliati, Pantacce, Pasta mista, Tagliatelle, Vegetarianes 7 Comments

Que fos en Marco Polo a introduir la pasta a Itàlia el 1295 és només una llegenda. Horaci en el 35 a. C. descriu en la sàtira VI del Llibre …

Llegiu-ne més
cigrons

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA