Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta Espaguetis negres

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Espaguetis negres”

Linguine amb all, oli, peperoncino i calamars

Antonella 17 desembre, 2022Bavette, Espaguetis negres, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Schiaffoni 1 Comment

També es necessita una llimona, mig got de vi blanc, julivert i pa ratllat. Bona amb linguine, spaghetti, o aquells espaguetis negres que us agraden tant. Comenceu posant l’aigua a bullir, …

Llegiu-ne més
calamars

Tubettoni amb sofregit i popets

Antonella 21 abril, 2022Calamarata, Espaguetis negres, Paccheri, Peix, Tubetti Deixa un comentari

L’altre dia anava a fer un arròs amb popets. Tot ho tenia: el sofregit, els popets, el fumet fet meu… excepte l’arròs. A grans mals, grans remeis: faig fer servir …

Llegiu-ne més

Tubettoni mar i muntanya

Antonella 18 març, 2021Calamarata, Casarecce, Espaguetis negres, Farfalle, Paccheri, Peix, Pistons, Trofie, Tubetti 2 Comments

O més bé tubettoni amb lo que tenia en aquell moment a la nevera que però van quedar super bé i es mereixen ser publicats. Ingredients per dues persones 160/200 …

Llegiu-ne més

Espaguetis amb picada

Antonella 30 abril, 2020Espaguetis negres, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vegetarianes Deixa un comentari

Vaig fer un guisat i em va sobrar una picada de ametlles torrades, all, julivert i una torrada i n’he fet uns espaguetis amb all i oli, exactament el mateix …

Llegiu-ne més
picada

Espaguetis amb tonyina

Antonella 26 abril, 2018Bavette, Calamarata, Espaguetis negres, Macarrons, Peix, Penne, Spaghetti, Vermicelli 2 Comments

Una versió més de pasta amb tonyina. Aquesta segon l’estil sciuè sciuè, que en napolità vol dir ràpidament. Per aquelles vegades que ja no tens més idees, estàs cansada, no …

Llegiu-ne més
bonítolsciuésciuétonyina

Espaguetis amb tonyina

Antonella 26 juliol, 2016Bavette, Cargols de llimona, Cintes de curri, Espaguetis negres, Linguine, Macarrons amb piment vermell, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Trofie Deixa un comentari

Un plat molt i molt fàcil (com tots vaya). La versió blanca dels espaguetis amb tonyina clàssics. A més dels espaguetis queda molt bé amb espaguetis negres, linguine, trofie… Ingredients per …

Llegiu-ne més
sciuésciuétonyina

Linguine amb musclos

Antonella 5 novembre, 2014Angules de blat, Espaguetis negres, Linguine, Peix, Spaghetti, Vermicelli 2 Comments

Una recepta molt fàcil adapta per un dia de cada dia. La salsa per aquestes linguine (o espaguetis) es cou amb l’aigua filtrada dels musclos i agafa aquest gustet de …

Llegiu-ne més

Linguine amb bacallà (blanques)

Antonella 27 maig, 2014Calamarata, Espaguetis negres, Linguine, Paccheri, Peix, Spaghetti 6 Comments

Pasta i bacallà, una bona parella. Ja vam parlar de la versió vermella, aquesta n’és la blanca, una recepta una mica més rica de la que surt al llibre. Ingredients …

Llegiu-ne més
bacallàpaté d'olivespinyonstàperes

Espaguetis amb tonyina i carbassó #amorplatúnic

Antonella 16 abril, 2014Espaguetis negres, Orecchiette, Paccheri, Peix, Plat únic, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Trofie, Vegetals Deixa un comentari

Torna l’amor plat únic amb una nova recepta fàcil i rapida. Sempre gràcies a l’ajuda de la nutricionista Rosa Baró. Una coseta més sana en previsió de la recepta bomba …

Llegiu-ne més
carbassonstonyina

Angules de blat amb calamars

Antonella 25 gener, 2014Angules de blat, Espaguetis negres, Linguine, Peix, Spaghetti, Vídeorecepta Deixa un comentari

Les angules de blat de la marca Sandro Desii són ideals per els plats amb peix més senzills. Amb el mínim esforç podem aconseguir un plat bo i visualment impactant. …

Llegiu-ne més
calamar

Espaguetis amb “pomodorini del piennolo”

Antonella 19 novembre, 2013Espaguetis negres, Plats napolitans tradicionals, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes, Vídeorecepta 2 Comments

Aquesta setmana estic a Itàlia i avui el meu pare m’ha preparat el seu plat estrella: espaguetis amb tomàquets del piennolo. Són tomàquets per penjar (d’aquí el nom) propis de …

Llegiu-ne més
sciuésciuétomàquet cirerol

Pasta de piment vermell de la Vera amb pop i patates

Antonella 14 agost, 2013Espaguetis negres, Macarrons, Macarrons amb piment vermell, Peix, Penne rigate, Tortiglioni, Vídeorecepta 3 Comments

Feia setmanes que tenia aquesta pasta de la marca Sandro Desii que porta com aroma piment vermell de la Vera i l’única manera que em va acudir per preparar-la ha …

Llegiu-ne més
patatapop
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA