Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Receptes”

Fregola sarda tostada amb botifarra i llenties

Antonella 9 maig, 2014Carn, Conchiglie, Fregola sarda, Gnocchetti sardi, Llegums, Mezze maniche, Pistons, Plat únic, Sedanini, Tubetti 6 Comments

La fregola és un format de pasta típic de Sardenya. Es fa amb farina i aigua, es deixa assecar a l’aire i després es passa per el forn. Jo no …

Llegiu-ne més

Paccheri farcits de crema de carxofes i patates

Antonella 28 abril, 2014Al forn, Paccheri, Vegetals, Vegetarianes 1 Comment

Us deixo aquest plat per el cap de setmana llarg que ve, que tindreu una mica més de temps per dedicar-vos a la cuina. Com sempre sembla difícil, però no …

Llegiu-ne més
carxofes

Sua Maestà il Casatiello, o sigui la mona napolitana – Recepta d’autor

Antonella 18 abril, 2014Les vostres receptes, Plats napolitans tradicionals 2 Comments

  La cuina napolitana tradicional és plena de Ses Majestats… ja vam parlar de Sa Altesa Reial la Parmigiana i avui per les festes de Pasqua arriba Sua Maestà il …

Llegiu-ne més

Espaguetis amb tonyina i carbassó #amorplatúnic

Antonella 16 abril, 2014Espaguetis negres, Orecchiette, Paccheri, Peix, Plat únic, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Trofie, Vegetals Deixa un comentari

Torna l’amor plat únic amb una nova recepta fàcil i rapida. Sempre gràcies a l’ajuda de la nutricionista Rosa Baró. Una coseta més sana en previsió de la recepta bomba …

Llegiu-ne més
carbassonstonyina

Pasta amb bledes, olives i pa ratllat cruixent

Antonella 21 març, 2014Cargols de llimona, Fusilli, Gemelli, Orecchiette, Sedanini, Trofie, Vegetals 2 Comments

No és un plat de cap de setmana, almenys per mi que menjo pasta més sovint que vosaltres. Sí perquè de les fotos que m’envieu, he notat que us hi …

Llegiu-ne més

Casarecce amb ricotta i espinacs #amorplatúnic

Antonella 13 març, 2014Casarecce, Elicoidali, Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mafaldine, Plat únic, Sedanini, Vegetals 8 Comments

Tornem amb un amorplatúnic, equilibrat, sa i no massa calòric. Els protagonistes d’aquest mes són la ricotta (o el mató) i els espinacs. Ens explica la Rosa Baró, la nutricionista …

Llegiu-ne més
espinacsmatóricotta

Funghi ai funghi: pasta en forma de bolets amb aroma de ceps

Antonella 5 març, 2014Funghi, Salses 5 Comments

Ja sabeu que no sóc una entusiasta de la pasta de colors, sobretot quan no té gust de res. Aquí en Catalunya vaig tastar per primera vegada unes pastes amb …

Llegiu-ne més
ceps

Gnocchetti a l’Ermengol Amill

Antonella 21 febrer, 2014Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi, Pappardelle, Salses, Tagliatelle 7 Comments

L’estiu passat vaig llegir Lliures o morts, del David de Montserrat i del Jaume Clotet. De fet el llibre el vaig comprar al maig, quan vaig conèixer els autors a …

Llegiu-ne més
formatge de cabraolivessciuésciué

Gnocchi di patate amb col

Antonella 16 febrer, 2014Gnocchi de patates, Vegetals 6 Comments

L’altre dia vaig provar aquest plat típic dels Abruços. La recepta estava al llibre Il cucchiaio d’argento. Una mica adaptada, com sempre. I perquè. Perquè us vull presentar en Quirino, …

Llegiu-ne més
col

Pasta amb pèsols, pernil i ou

Antonella 13 febrer, 2014Conchiglie, Gnocchetti sardi, Llegums, Mezze maniche, Pistons, Tubetti, Vegetals 4 Comments

Comença la temporada de pèsols! La senyora Anita del poble ja n’està collint i són boníssim. Per menjar-los crus. Per cert, a Caldes d’Estrac hauria de començar d’aquí a poc …

Llegiu-ne més
ouspèsols

Pasta amb coliflor i botifarra #amorplatúnic

Antonella 3 febrer, 2014Carn, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Penne, Penne rigate, Plat únic, Vegetals 2 Comments

Tercera recepta de pasta de la sèrie #amorplatúnic, amb la col·laboració de la Rosa Baró Vila, nutricionista de Reus. Un plat únic, equilibrat i complert. Aquesta vegada us proposo una …

Llegiu-ne més
botifarracoliflor

Angules de blat amb calamars

Antonella 25 gener, 2014Angules de blat, Espaguetis negres, Linguine, Peix, Spaghetti, Vídeorecepta Deixa un comentari

Les angules de blat de la marca Sandro Desii són ideals per els plats amb peix més senzills. Amb el mínim esforç podem aconseguir un plat bo i visualment impactant. …

Llegiu-ne més
calamar
  • Page 10 of 22
  • ←
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 11
  • ...
  • 22
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA