Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Receptes”

Linguine amb musclos

Antonella 5 novembre, 2014Angules de blat, Espaguetis negres, Linguine, Peix, Spaghetti, Vermicelli 2 Comments

Una recepta molt fàcil adapta per un dia de cada dia. La salsa per aquestes linguine (o espaguetis) es cou amb l’aigua filtrada dels musclos i agafa aquest gustet de …

Llegiu-ne més

Penne rigate amb carbassò, botifarra i crema de llet

Antonella 16 octubre, 2014Carn, Funghi, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals 1 Comment

Us recordeu de quan vaig fer les caccavelle farcides? Unes eren amb albergínies, les altres amb carbassons fregits i botifarra. Les verdures van sobrar. Les albergínies tallades a dauets, fregides …

Llegiu-ne més
botifarracarbassons

Pennette amb peix espasa i carbassons

Antonella 10 octubre, 2014Peix 2 Comments

La meva peixatera del cor, l’Anna de Peixos Guitart, em diu que no agafa el peix espasa si no està pescat aquí, doncs no en té mai. Però el dia …

Llegiu-ne més
carbassonspeix espassa

Sartù di riso

Antonella 1 octubre, 2014Al forn, Plats napolitans tradicionals 5 Comments

Avui no parlem de pasta, parlem d’arròs i precisament d’un plat tradicional, molt tradicional, napolità, el Sartù di riso. Primer, unes curiositats: el nom Sartù ve del francès Sour-tout, o …

Llegiu-ne més
arròs

Espaguetis amb pebrots i mozzarella

Antonella 27 setembre, 2014Penne, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Una recepta fàcil per aprofitar dels últims pebrots italians (em fa molta gràcia això dels pebrots italians… per nosaltres són els pebrots verds llargs). Amb una mica de alfàbrega i …

Llegiu-ne més

Pasta amb gust de curri amb verdures i gambes saltades a la planxa

Antonella 18 agost, 2014Cintes de curri, Peix, Plat únic, Vegetals 1 Comment

Hola a tots i una abraçada des de Singapur! Hi sóc per feina, amb Comediants, sí senyors! Estem treballant amb el Christian Escribà al projecte Fantasia, aquí teniu més detalls. …

Llegiu-ne més
carbassonsgambespastanaga

Amanida de pasta amb verdures a la planxa i tonyina fresca

Antonella 26 juliol, 2014Amanides, Cargols de llimona, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Orecchiette, Peix 2 Comments

Aquest és un plat de pasta que es pot servir tebi o fred. Recordeu que quan serviu les amanides de pasta fredes, millor sempre treure-les de la nevera una mitja …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassonstonyinatonyina fresca

Amanida de pasta amb crema de ruca i mozzarella

Antonella 18 juliol, 2014Amanides, Armoniche, Cargols de llimona, Conchiglie, Creste, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Penne 4 Comments

Com estic veient que aquests dies busqueu molt les amanides de pasta, encara que no siguin els meus plats preferits us en proposo un altra, que ha quedat força bé. …

Llegiu-ne més
pinyonsrucatàperes

Caccavelle farcides amb albergínies o amb carbassons. De regal a Il Mercato, espai gastrònomic

Antonella 5 juliol, 2014Al forn, Caccavelle, Carn, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Coneixeu aquest format de pasta? La caccavella es diu. En napolità la caccavella és una olla. És un un tipus de pasta produïda pels artesans de la pasta de Gragnano. …

Llegiu-ne més
albergíniesbotifarracarbassons

Paccheri amb flors de carbassons, cansalada viada i mozzarella al forn

Antonella 19 juny, 2014Al forn, Elicoidali, Macarrons, Paccheri, Penne, Penne rigate 2 Comments

Temps de carbassons i de les seves flors. Fa uns dies em van regalar aquestes meravelloses. Com no les vaig poder fer de seguida, he provat a congelar-les. Li vaig …

Llegiu-ne més
flors de carbassó

Pasta amb carbassons al microones amb el Kit Pasta de Lékué

Antonella 8 juny, 2014Al microones, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Penne rigate, Radiatori, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

Fa uns quants dies la gent de Lékué es va posar en contacte amb mi perquè provessis el Kit Pasta, de la línia Native Microwave, un contenidor per coure la …

Llegiu-ne més
carbassonsmozzarella

Linguine amb bacallà (blanques)

Antonella 27 maig, 2014Calamarata, Espaguetis negres, Linguine, Paccheri, Peix, Spaghetti 6 Comments

Pasta i bacallà, una bona parella. Ja vam parlar de la versió vermella, aquesta n’és la blanca, una recepta una mica més rica de la que surt al llibre. Ingredients …

Llegiu-ne més
bacallàpaté d'olivespinyonstàperes
  • Page 9 of 22
  • ←
  • 1
  • ...
  • 8
  • 9
  • 10
  • ...
  • 22
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA