Versió en català A couple of weeks ago I was in London to see The Ruling Class at the Trafalgar Transformed. Amazing performance. I loved every bit of it. …
El plat preferit del James McAvoy és Linguine amb escamarlans
Fa un parell de setmanes vaig anar a Londres a veure The Ruling Class amb el James McAvoy. Sóc molt fan. Si tothom té un punt de friqui, aquest és …
Espaguetis amb oli aromàtic de soja i gingebre de Borges
L’altre dia em va arribar un detall molt maco i ben assortit de Borges. Entre altres, un producte que em va interessar molt, un oli aromatitzat amb soja i gingebre. …
Estrella de Nutella
El dissabte 24 de gener vaig participar a la 4a Calçotada & Tweets organitzada per la Sonia Graupera (@graupix) al Restaurant Can Besa. És una ocasió per posar cara a …
Gnocchetti sardi amb espinacs i cansalada
El dijous passat a la secció La pasta per als catalans de El primer cafè, el programa del matí de Ràdio Arenys (que per cert podeu escoltar també a Ràdio …
Calamarata amb albergínies
La calamarata és aquesta pasta en forma d’anell que se sembla a un calamar tallat a rodanxes. La gràcia és fer-la amb calamars en manera que al plat no sigui …
Galets farcits de carn i ricotta amb salsa de tomàquet
Aquest any he fallat amb la tradició i no he penjat cap recepta de galet farcit abans de Nadal. Però a l’arribar a Nàpols la meva mare m’ha ensenyat la …
Pappardelle amb salsa tartufata
Avui acaba el període d’expedició llicència per la recol·lecció i el comerç de tòfona fresca a Catalunya. I d’aquí a dos dies acaba la 84ª Fira internacional de la Tòfona …
Linguine amb musclos
Una recepta molt fàcil adapta per un dia de cada dia. La salsa per aquestes linguine (o espaguetis) es cou amb l’aigua filtrada dels musclos i agafa aquest gustet de …
Penne rigate amb carbassò, botifarra i crema de llet
Us recordeu de quan vaig fer les caccavelle farcides? Unes eren amb albergínies, les altres amb carbassons fregits i botifarra. Les verdures van sobrar. Les albergínies tallades a dauets, fregides …
Pennette amb peix espasa i carbassons
La meva peixatera del cor, l’Anna de Peixos Guitart, em diu que no agafa el peix espasa si no està pescat aquí, doncs no en té mai. Però el dia …
Sartù di riso
Avui no parlem de pasta, parlem d’arròs i precisament d’un plat tradicional, molt tradicional, napolità, el Sartù di riso. Primer, unes curiositats: el nom Sartù ve del francès Sour-tout, o …










