Us recordeu de la visita a la fabrica de pasta de Sandro Desii i de les angules que en aquell moment estaven fent? Doncs en tenia un paquet per tastar-les …
Penne rigate amb salsitxes i ceps
Ahir en principi volia fer la pasta amb botifarra i ceps vermella, però com tenia salsitxes i no botifarra i no tenia gaire temps per coure la passata de tomàquet, …
Spaghettini amb calamarcets i ceba – Recepta d’autor
La recepta que us proposo avui no és meva, és d’una de vosaltres, la Rosamaria Bruguera, rosamaria58 a Instagram i a Twitter. Encara no l’he tastada, té una pinta boníssima! …
Roda de premsa i receptes dels timbalets variats
De retorn de la roda de premsa on hem presentat La pasta per als catalans, un llibre reivindicatiu als periodistes. Ho hem fet a l’escola de cuina La Patente que …
Rigatoni amb cansalada, salsitxa i crema de safrà
Vaig preparar aquest plat un diumenge de fa unes setmanes. No tenia gana de cuinar coses complicades i volia una cosa d’efecte. Les víctimes dels meus experiments de aquell dia …
Pasta amb carbassa i cloïsses
Aquesta combinació no l’havia tastada mai i la vaig veure per primera vegada en una foto que va compartir a la pagina del bloc a Facebook una seguidora italiana, la …
Pasta alla cardinale
Avui he preparat una pasta temàtica, fusilli alla cardinale. M’hauria agradat més acompanyar aquesta salsa amb paccheri (bufetades al cardinal sonava millor) però no en tenia, o amb strozzapreti (ofega …
Pappardelle d’ou i espinacs de Sandro Desii amb ceps secs
Fa uns dies vaig conèixer en Sandro Desii. Havíem quedat en un bar, em va dir que em volia conèixer perquè després de adonar-se de l’existència de aquest bloc volia …
Pasta amb bonítol fresc i cloïsses
Anem a fer boca per el taller La pasta i la mar del proper dijous? Aquest plat de pasta amb bonítol fresc i cloïsses el vaig veure a Instagram fa …
Lasanya napolitana de Carnestoltes
Aquesta és la recepta de la lasanya tradicional napolitana, típica típica de Carnestoltes. També es prepara i es menja durant l’any, de diumenge o en dies de festa (encara que …
Trofie amb carbassons i musclos
Feia temps que tenia aquesta pasta i no sabia com fer-la. I quan m’he recordat de aquesta combinació que encara no havia proposat al bloc la il·luminació! La combinació perfecta. …
40 plaers. Petites coses que fan la vida més dolça. Una copia per a vosaltres!
El gust és indispensable per a viure, conviure i sobreviure. Però també, i sobretot, per a reviure. El tast d’un plat o d’un àpat amb gust de quelcom mig oblidat …












