Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Receptes”

Pasta amb bonítol fresc i cloïsses

Antonella 28 febrer, 2013Conchiglie, Peix 7 Comments

Anem a fer boca per el taller La pasta i la mar del proper dijous? Aquest plat de pasta amb bonítol fresc i cloïsses el vaig veure a Instagram fa …

Llegiu-ne més
bonítolcloïsses

Lasanya napolitana de Carnestoltes

Antonella 24 febrer, 2013Al forn, Lasanya, Plats napolitans tradicionals 4 Comments

Aquesta és la recepta de la lasanya tradicional napolitana, típica típica de Carnestoltes. També es prepara i es menja durant l’any, de diumenge o en dies de festa (encara que …

Llegiu-ne més
carnragùricotta

Trofie amb carbassons i musclos

Antonella 8 febrer, 2013Conchiglie, Macarrons, Peix, Penne, Spaghetti, Vegetals 4 Comments

Feia temps que tenia aquesta pasta i no sabia com fer-la. I quan m’he recordat de aquesta combinació que encara no havia proposat al bloc la il·luminació! La combinació perfecta. …

Llegiu-ne més
carbassonsmusclossafrà

40 plaers. Petites coses que fan la vida més dolça. Una copia per a vosaltres!

Antonella 3 febrer, 2013Salses 53 Comments

El gust és indispensable per a viure, conviure i sobreviure. Però també, i sobretot, per a reviure. El tast d’un plat o d’un àpat amb gust de quelcom mig oblidat …

Llegiu-ne més

Espaguetis amb paté d’oliva arbequina

Antonella 31 gener, 2013Bavette, Linguine, Spaghetti, Vegetals 2 Comments

Vaig comprar un pot de paté d’oliva arbequina el dia de la visita al Mercat de Mercats. I el vaig comprar amb la única idea de destinar-lo a un plat …

Llegiu-ne més
anxovespansespaté d'olivespinyons

Pasta amb crema d’ou i parmesà amb carbassons (Carbonara trista)

Antonella 23 gener, 2013Bucatini, Salses, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Jo no pensava en una carbonara trista quan la vaig fer, que se sàpiga! Em va agradar força. Però quan al Facebook vaig preguntar: – Qui ha dit que els …

Llegiu-ne més
carbassonsousparmesà

Farfalle amb romaní i safrà

Antonella 15 gener, 2013Conchiglie, Elicoidali, Farfalle, Fettuccine, Gnocchetti sardi, Pappardelle, Penne, Tagliatelle, Vegetals 5 Comments

Aquesta és una recepta molt fàcil de fer i de veritat molt molt rapida. Per fer una pasta amb nata una mica diferent. És una salsa cremosa i lliga molt …

Llegiu-ne més
pernilromanísafrà

Galets farcits de carbassons i gambes amb salsa de safrà

Antonella 20 desembre, 2012Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Peix, Vegetals 9 Comments

L’any passat ja us vaig proposar diferents receptes de galets farcits, com a compromís italo-català per les festes deia. Vam fer galets farcits de salsa bolonyesa gratinats amb beixamel, de …

Llegiu-ne més
carbassonscrema de lletgambessafrà

Espaguetis negres amb salsa de tomàquet i sípia (o calamar)

Antonella 11 desembre, 2012Calamarata, Espaguetis negres, Peix, Spaghetti 7 Comments

Quan el mes passat vaig fer els espaguetis al nero di seppia, vaig fer servir espaguetis normals i per la salsa vaig utilitzar la bossa de tinta de la sípia. …

Llegiu-ne més
calamarsípia

Timbal di anelletti alla siciliana en crosta d’albergínies

Antonella 5 desembre, 2012Al forn, Anelletti, Carn, Fideus, Macarrons 18 Comments

Aquest és un plat típicament sicilià, tant típic que els anelletti em van arribar directament de Palerm. Gràcies Pasquale! Encara que siguin Barilla a Nàpols no se’n troben doncs el …

Llegiu-ne més
albergíniesbotifarracarnpèsolssalsitxa

Amanida de pasta amb mongetes i tonyina per el Gran Recapte d’Aliments

Antonella 30 novembre, 2012Amanides, Farfalle, Fusilli, Llegums, Macarrons, Peix 1 Comment

Per avui 30 de novembre i demà 1 de desembre el Banc dels Aliments ha organitzat el Gran Recapte d’Aliments per les persones que més ho necessiten. Els blocaires del …

Llegiu-ne més
cebamongetesolvestonyina

Tortell de pasta fresca amb rovellons i acompanyat de pèsols i cansalada viada

Antonella 18 novembre, 2012Tagliatelle, Vegetals 10 Comments

Aquesta vegada arribo tard per la Recepta del 15 del bloc Els fogons de la bordeta. Més val tard que mai! Aquest mes anaven de bolets i per fer alguna …

Llegiu-ne més
boletsrovellons
  • Page 14 of 22
  • ←
  • 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15
  • ...
  • 22
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA