Segon només al panino amb pebrots que un dia ja us explicaré, aquest és un dels millors entrepans d’estiu. Perfecte per la platja, per anar d’escursiò o pel tupper. Ingredients …
Brisa per crostata di marmellata
Us deixo aquí la recepta de la pasta brisa dolça, pasta frolla en italià, que faig servir com a base per les crostate de fruita, melmelada, galetes i per la …
Amanida de pasta amb albergínia escalivada
Tornen les amanides de pasta, que és l’única pasta que s’admet en el taper de la feina o de la platja. Heu donat un cop d’ull a totes les que …
Tubettoni amb sofregit i popets
L’altre dia anava a fer un arròs amb popets. Tot ho tenia: el sofregit, els popets, el fumet fet meu… excepte l’arròs. A grans mals, grans remeis: faig fer servir …
Pastiera
La pastiera és un pastís de pasta brisa farcida d’una barreja de ricotta, sucre, ous i blat bullit amb llet, coberta amb tires de la mateixa pasta brisa entrellaçades. La …
Risotto en general
Una mica com us passa amb vosaltres amb l’arròs, no hi ha un Evangeli del risotto, però sí algunes passes bàsiques que asseguren l’èxit absolut. El primer pas en l’elaboració …
Casarecce alla boscaiola – La pasta per als refugiats
[English version] La pasta per als refugiats: el repte. Per cada 5€ recollits, publicaré fotos, ingredients, preparació i si puc vídeo (que no és lo meu) de una recepta inèdita …
Taralli napoletani
I Taralli ‘nzogna e pepe (galetes salades fetes amb llard de porc, pebre i ametlles) són els reis del menjar de carrer a Nàpols. Taralli i una cervesa a la …
Un altra pasta amb carbassa
Torna la tardor i torna la carabassa. En aquest enllaç trobeu totes les receptes que tinc amb carbassa, i ara una de nova, amb la carbassa cuita en el forn …
Pasta amb carbassons, tonyina, llimona i perfum d’alfàbrega i menta
Aquest estiu passat la Trini Gilbert em va demanar una recepta per l‘ARA Mengem i li vaig proposar aquesta combinació. A mi em va agradar molt, ja em direu. Aquest format …
Tubettoni mar i muntanya
O més bé tubettoni amb lo que tenia en aquell moment a la nevera que però van quedar super bé i es mereixen ser publicats. Ingredients per dues persones 160/200 …
Parmigiana de carbassa
Bon any nou! Quan a Nàpols parlem de parmigiana, generalment ens referim a la reial Parmigiana di Melenzane, boníssima, insuperable. De fet crec que és l’entrada que té més visites …












