Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Receptes”

Un altra pasta amb carbassa

Antonella 7 novembre, 2021Casarecce, Elicoidali, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi de patates, Macarrons, Maltagliati, Mezzanelli, Penne, Penne rigate, Vegetals Deixa un comentari

Torna la tardor i torna la carabassa. En aquest enllaç trobeu totes les receptes que tinc amb carbassa, i ara una de nova, amb la carbassa cuita en el forn …

Llegiu-ne més
carbassa

Pasta amb carbassons, tonyina, llimona i perfum d’alfàbrega i menta

Antonella 23 octubre, 2021Bucatini, Cargols de llimona, Casarecce, Chifferi, Gemelli, Linguine, Mezzanelli, Mezze maniche, Peix, Pistons, Trofie Deixa un comentari

Aquest estiu passat la Trini Gilbert em va demanar una recepta per l‘ARA Mengem i li vaig proposar aquesta combinació. A mi em va agradar molt, ja em direu. Aquest format …

Llegiu-ne més
alfàbregacarbassonsllimonamentatonyina

Tubettoni mar i muntanya

Antonella 18 març, 2021Calamarata, Casarecce, Espaguetis negres, Farfalle, Paccheri, Peix, Pistons, Trofie, Tubetti 2 Comments

O més bé tubettoni amb lo que tenia en aquell moment a la nevera que però van quedar super bé i es mereixen ser publicats. Ingredients per dues persones 160/200 …

Llegiu-ne més

Parmigiana de carbassa

Antonella 5 gener, 2021Al forn, Vegetals Deixa un comentari

Bon any nou! Quan a Nàpols parlem de parmigiana, generalment ens referim a la reial Parmigiana di Melenzane, boníssima, insuperable. De fet crec que és l’entrada que té més visites …

Llegiu-ne més

Galets farcits de bolets amb salsa de rostit

Antonella 22 desembre, 2020Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi 1 Comment

Aquí teniu la recepta de galets farcits per aquest any, amb bolets i suc de rostit de vedella eco Pirinat que he trobo als supermercats Condis. Fem servir poquíssima carn …

Llegiu-ne més
rostit

Gnocchetti sardi amb salsa de cansalada i ceps

Antonella 4 novembre, 2020Gnocchetti sardi, Salses Deixa un comentari

Els gnocchetti sardi són aquests nyoquis petits de pasta seca, típics de la Sardenya. En vaig trobar al Melocomo l’estiu passat mentre buscava botigues per recomanar. Els he fet amb lo …

Llegiu-ne més
cansaladacansalada viada amb pebreceps secs

Sorbet o granissat de llimona

Antonella 7 agost, 2020Plats napolitans tradicionals, Postres 4 Comments

Refrescant i boníssim. L’heu de tastar. Que quedi com un sorbet o un granissat depèn de si teniu Termomix o un trasto semblant. Si el teniu, sorbet, si no, granissat. …

Llegiu-ne més
llimona

Tagliatelle amb sofregit i carbassons

Antonella 29 juliol, 2020Casarecce, Gnocchetti sardi, Linguine, Penne, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

Encara que hagi millorat molt, el sofregit no és el meu fort. És per això que quan em va arribar aquest sofregit de ceba empordanès de Quim Matas l’he volgut …

Llegiu-ne més
carbassons

Paccheri amb esqueixada

Antonella 28 juny, 2020Calamarata, Linguine, Paccheri, Peix, Schiaffoni, Spaghetti, Vermicelli Deixa un comentari

Fa un parell de setmanes em va sobrar esqueixada. La vaig escaldar a la paella i li vaig tirar espaguetis. Em van agradar tant que el plat va ser escollit …

Llegiu-ne més
bacallà

Espaguetis amb picada

Antonella 30 abril, 2020Espaguetis negres, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vegetarianes Deixa un comentari

Vaig fer un guisat i em va sobrar una picada de ametlles torrades, all, julivert i una torrada i n’he fet uns espaguetis amb all i oli, exactament el mateix …

Llegiu-ne més
picada

Roses de lasanya o lasanya de roses?

Antonella 23 abril, 2020Al forn, Lasanya 2 Comments

El primer Sant Jordi a casa en els quasi 20 anys que porto aquí. El primer Sant Jordi on he tingut temps de fer les roses de lasanya com cal …

Llegiu-ne més

Pasta amb xampinyons i pèsols

Antonella 19 abril, 2020Casarecce, Cintes de curri, Farfalle, Fettuccine, Mezze maniche, Paccheri, Penne rigate, Salses, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals 4 Comments

He vist aquest plat a l’Instagram de Pasta di Martino, m’ha agradat la combinació i l’he volgut reproduir. Experiment amb èxit. Aquí va aquesta recepta de confinament, dia 37. He …

Llegiu-ne més
boletscansalada viada amb pebrexampinyons
  • Page 3 of 22
  • ←
  • 1
  • ...
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 22
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA