Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes Vegetals

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Vegetals”

Penne rigate amb carbassò, botifarra i crema de llet

Antonella 16 octubre, 2014Carn, Funghi, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals 1 Comment

Us recordeu de quan vaig fer les caccavelle farcides? Unes eren amb albergínies, les altres amb carbassons fregits i botifarra. Les verdures van sobrar. Les albergínies tallades a dauets, fregides …

Llegiu-ne més
botifarracarbassons

Espaguetis amb pebrots i mozzarella

Antonella 27 setembre, 2014Penne, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Una recepta fàcil per aprofitar dels últims pebrots italians (em fa molta gràcia això dels pebrots italians… per nosaltres són els pebrots verds llargs). Amb una mica de alfàbrega i …

Llegiu-ne més

Pasta amb gust de curri amb verdures i gambes saltades a la planxa

Antonella 18 agost, 2014Cintes de curri, Peix, Plat únic, Vegetals 1 Comment

Hola a tots i una abraçada des de Singapur! Hi sóc per feina, amb Comediants, sí senyors! Estem treballant amb el Christian Escribà al projecte Fantasia, aquí teniu més detalls. …

Llegiu-ne més
carbassonsgambespastanaga

Caccavelle farcides amb albergínies o amb carbassons. De regal a Il Mercato, espai gastrònomic

Antonella 5 juliol, 2014Al forn, Caccavelle, Carn, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Coneixeu aquest format de pasta? La caccavella es diu. En napolità la caccavella és una olla. És un un tipus de pasta produïda pels artesans de la pasta de Gragnano. …

Llegiu-ne més
albergíniesbotifarracarbassons

Pasta amb carbassons al microones amb el Kit Pasta de Lékué

Antonella 8 juny, 2014Al microones, Fusilli, Gemelli, Macarrons, Penne rigate, Radiatori, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

Fa uns quants dies la gent de Lékué es va posar en contacte amb mi perquè provessis el Kit Pasta, de la línia Native Microwave, un contenidor per coure la …

Llegiu-ne més
carbassonsmozzarella

Paccheri farcits de crema de carxofes i patates

Antonella 28 abril, 2014Al forn, Paccheri, Vegetals, Vegetarianes 1 Comment

Us deixo aquest plat per el cap de setmana llarg que ve, que tindreu una mica més de temps per dedicar-vos a la cuina. Com sempre sembla difícil, però no …

Llegiu-ne més
carxofes

Espaguetis amb tonyina i carbassó #amorplatúnic

Antonella 16 abril, 2014Espaguetis negres, Orecchiette, Paccheri, Peix, Plat únic, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Trofie, Vegetals Deixa un comentari

Torna l’amor plat únic amb una nova recepta fàcil i rapida. Sempre gràcies a l’ajuda de la nutricionista Rosa Baró. Una coseta més sana en previsió de la recepta bomba …

Llegiu-ne més
carbassonstonyina

Pasta amb bledes, olives i pa ratllat cruixent

Antonella 21 març, 2014Cargols de llimona, Fusilli, Gemelli, Orecchiette, Sedanini, Trofie, Vegetals 2 Comments

No és un plat de cap de setmana, almenys per mi que menjo pasta més sovint que vosaltres. Sí perquè de les fotos que m’envieu, he notat que us hi …

Llegiu-ne més

Casarecce amb ricotta i espinacs #amorplatúnic

Antonella 13 març, 2014Casarecce, Elicoidali, Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mafaldine, Plat únic, Sedanini, Vegetals 8 Comments

Tornem amb un amorplatúnic, equilibrat, sa i no massa calòric. Els protagonistes d’aquest mes són la ricotta (o el mató) i els espinacs. Ens explica la Rosa Baró, la nutricionista …

Llegiu-ne més
espinacsmatóricotta

Gnocchi di patate amb col

Antonella 16 febrer, 2014Gnocchi de patates, Vegetals 6 Comments

L’altre dia vaig provar aquest plat típic dels Abruços. La recepta estava al llibre Il cucchiaio d’argento. Una mica adaptada, com sempre. I perquè. Perquè us vull presentar en Quirino, …

Llegiu-ne més
col

Pasta amb pèsols, pernil i ou

Antonella 13 febrer, 2014Conchiglie, Gnocchetti sardi, Llegums, Mezze maniche, Pistons, Tubetti, Vegetals 4 Comments

Comença la temporada de pèsols! La senyora Anita del poble ja n’està collint i són boníssim. Per menjar-los crus. Per cert, a Caldes d’Estrac hauria de començar d’aquí a poc …

Llegiu-ne més
ouspèsols

Pasta amb coliflor i botifarra #amorplatúnic

Antonella 3 febrer, 2014Carn, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Penne, Penne rigate, Plat únic, Vegetals 2 Comments

Tercera recepta de pasta de la sèrie #amorplatúnic, amb la col·laboració de la Rosa Baró Vila, nutricionista de Reus. Un plat únic, equilibrat i complert. Aquesta vegada us proposo una …

Llegiu-ne més
botifarracoliflor
  • Page 4 of 10
  • ←
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 10
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA