Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes Vegetarianes

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Vegetarianes”

Espaguetis amb carbassó i menta #vídeorecepta

Antonella 12 juliol, 2013Bucatini, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vegetals, Vegetarianes, Vídeorecepta 3 Comments

Des de quan Instagram ha tret la nova funció de vídeos estic provant a gravar les receptes més rapides. No sempre surten bé, s’ha de millorar però de moment vaig …

Llegiu-ne més
carbassonsmentasciuésciué

Pasta amb rocafort i peres

Antonella 18 juny, 2013Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Pappardelle, Penne, Vegetals, Vegetarianes 9 Comments

En italià hi ha una dita que diu ‘al contadino non far sapere quanto è buono il formaggio con le pere’, o sigui no diguis al pagès com és bo …

Llegiu-ne més
gorgonzolanousperesrocafortrucarúculasciuésciué

Pasta alla cardinale

Antonella 13 març, 2013Bucatini, Elicoidali, Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Paccheri, Pappardelle, Penne, Salses, Schiaffoni, Tortiglioni, Vegetarianes 5 Comments

Avui he preparat una pasta temàtica, fusilli alla cardinale. M’hauria agradat més acompanyar aquesta salsa amb paccheri (bufetades al cardinal sonava millor) però no en tenia, o amb strozzapreti (ofega …

Llegiu-ne més

Pappardelle d’ou i espinacs de Sandro Desii amb ceps secs

Antonella 5 març, 2013Pappardelle, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 13 Comments

Fa uns dies vaig conèixer en Sandro Desii. Havíem quedat en un bar, em va dir que em volia conèixer perquè després de adonar-se de l’existència de aquest bloc volia …

Llegiu-ne més
cepsroux

Pasta amb crema d’ou i parmesà amb carbassons (Carbonara trista)

Antonella 23 gener, 2013Bucatini, Salses, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Jo no pensava en una carbonara trista quan la vaig fer, que se sàpiga! Em va agradar força. Però quan al Facebook vaig preguntar: – Qui ha dit que els …

Llegiu-ne més
carbassonsousparmesà

Pasta al forn amb carbassons i xampinyons

Antonella 9 novembre, 2012Al forn, Elicoidali, Macarrons, Tortiglioni, Vegetals, Vegetarianes 15 Comments

No recordo si ja ho vaig dir: de pasta al forn ni ha mil variants. Generalment com a salsa principal de la pasta al forn blanca tenim la beixamel. Per …

Llegiu-ne més
beixamelcarbassonsxampinyons

Pasta amb carbassa i ceps

Antonella 15 octubre, 2012Galets, Lumaconi, Pistons, Sedanini, Tubetti, Vegetals, Vegetarianes 18 Comments

Una pasta que perfuma de tardor per la Recepta del 15, el repte que cada mes ens proposen al bloc Els fogons de la Bordeta. Aquest mes van de carbassa. …

Llegiu-ne més
boletscarbassaceps

Pasta amb figues i rocafort

Antonella 28 setembre, 2012Mafaldine, Pappardelle, Reginette, Salses, Vegetals, Vegetarianes 2 Comments

Aquest és un plat que no m’hauria mai atrevit a fer si no tinguessis un bloc de pasta. Potser si l’hagués trobat en un menú de un restaurant a Itàlia …

Llegiu-ne més
figuesrocafortsciuésciué

Pasta amb verdures a la planxa

Antonella 20 setembre, 2012Amanides, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Penne, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes 13 Comments

Fa calor i no fa calor. Plou i fa xafogor. No s’acaba l’estiu, no comença la tardor. Resultat: pasta tèbia que encaixa amb el temps. I amb les verdures i …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassonsfetapebrots

Fettuccine amb xampinyons

Antonella 17 setembre, 2012Fettuccine, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mezze maniche, Salses, Vegetals, Vegetarianes 8 Comments

Primer de tot gràcies, gràcies i gràcies a tots per els vostres vots per els Premis Blocs Catalunya 2012. El bloc és finalista!! Encara gràcies. I ara anem per feina. …

Llegiu-ne més
boletssciuésciuéxampinyons

Timbals de pasta i carbassons

Antonella 14 agost, 2012Al forn, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 11 Comments

Aquest mes els dels Fogons de la Bordeta han proposat per el seu repte de la Recepta del 15 el carbassó. I finalment després de uns quants mesos de pausa …

Llegiu-ne més
carbassons

Sa Altesa Reial la Parmigiana di melanzane

Antonella 4 agost, 2012Plats napolitans tradicionals, Receptes, Vegetals, Vegetarianes 40 Comments

Senyores i senyors, la única, la immillorable, Sa Altesa Reial la Parmigiana di melanzane. Eh que no serveix cap introducció més? No és un plat de pasta però sou molts …

Llegiu-ne més
albergíniesmozzarella
  • Page 4 of 6
  • ←
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 6
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA