Avui es celebra el dia mundial de la llet i aprofito per donar suport a la Gran Recollida de Llet a favor del Banc dels Aliments. Us deixo una recepta de …
Espirals de salmó i tinta de calamar amb salmó fumat i vodka
Hola! Aquest any per Sant Jordi no aniré a firmar el llibre en cap parada, que ja està bé, però una mica de #spamdeSantJordi deixeu-me’l fer. Aquesta fantàstica recepta i …
Gnocchetti sardi amb espinacs i cansalada
El dijous passat a la secció La pasta per als catalans de El primer cafè, el programa del matí de Ràdio Arenys (que per cert podeu escoltar també a Ràdio …
Farfalle
Originària de la Llombardia (la regió de Milà) i de l’Emília-Romanya (la de Bolonya), aquesta pasta es diu així perquè té una forma que recorda una papallona (en italià, farfalla). …
Amanida de pasta amb crema de ruca i mozzarella
Com estic veient que aquests dies busqueu molt les amanides de pasta, encara que no siguin els meus plats preferits us en proposo un altra, que ha quedat força bé. …
Casarecce amb ricotta i espinacs #amorplatúnic
Tornem amb un amorplatúnic, equilibrat, sa i no massa calòric. Els protagonistes d’aquest mes són la ricotta (o el mató) i els espinacs. Ens explica la Rosa Baró, la nutricionista …
Pasta amb crema de coliflor, julivert i llimona per el Gran recapte d’aliments 2013
Aquest any torno a participar a la iniciativa de Blogs contra la fam per fer difusió del Gran recapte 2013 del Banc d’aliments que serà els dies 29 i 30 …
Pasta amb carbassons i tomàquets lligada amb ricotta
Una nova recepta per aprofitar dels últims carbassons de temporada. La senyora Anita, que té el hort més maco del poble ja no en té més… les plantes d’alfàbrega també …
Pasta amb crema de pastanaga
A l’estiu m’agrada molt preparar receptes amb mató o ricotta. Son formatges fresquets, les salses són tèbies, no cremen i combinats amb verdures et proporcionen un plat complert. Aquesta recepta …
Mafalde amb crema d’albergínies i mató
El dia 15 d’Agost, Ferragosto per a nosaltres, és tradició preparar pasta al forn, i la versió més estiuenca d’aquesta pasta és la pasta amb albergínies. Al llibre La pasta …
Pasta amb rocafort i peres
En italià hi ha una dita que diu ‘al contadino non far sapere quanto è buono il formaggio con le pere’, o sigui no diguis al pagès com és bo …
Spaghetti alla chitarra amb gambes, carbassó i mango
Bé, mentre vosaltres aneu fent fotos per el concurs, jo penjo una recepta que està esperant de fa massa temps. La vaig tastar durant la meva visita a la fàbrica …












