Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Tipus de pasta”

Pasta amb figues i rocafort

Antonella 28 setembre, 2012Mafaldine, Pappardelle, Reginette, Salses, Vegetals, Vegetarianes 2 Comments

Aquest és un plat que no m’hauria mai atrevit a fer si no tinguessis un bloc de pasta. Potser si l’hagués trobat en un menú de un restaurant a Itàlia …

Llegiu-ne més
figuesrocafortsciuésciué

Pasta amb verdures a la planxa

Antonella 20 setembre, 2012Amanides, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Penne, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes 13 Comments

Fa calor i no fa calor. Plou i fa xafogor. No s’acaba l’estiu, no comença la tardor. Resultat: pasta tèbia que encaixa amb el temps. I amb les verdures i …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassonsfetapebrots

Fettuccine amb xampinyons

Antonella 17 setembre, 2012Fettuccine, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mezze maniche, Salses, Vegetals, Vegetarianes 8 Comments

Primer de tot gràcies, gràcies i gràcies a tots per els vostres vots per els Premis Blocs Catalunya 2012. El bloc és finalista!! Encara gràcies. I ara anem per feina. …

Llegiu-ne més
boletssciuésciuéxampinyons

Pasta amb salsa de espàrrecs, gambes i pernil salat

Antonella 9 setembre, 2012Elicoidali, Gemelli, Gnocchetti sardi, Pappardelle, Penne rigate, Radiatori, Salses, Tortiglioni, Vegetals 12 Comments

Això va passar el primer dia de vacances, a Londres a casa de l’Arturo un estimat amic mexicà. – Oye Antonella, ahora que estas aquí nos tienes que preparar una …

Llegiu-ne més
espàrrecsgambespernil

Amanida de pasta mar i olives

Antonella 24 agost, 2012Amanides, Farfalle, Fusilli, Peix, Vegetals 7 Comments

Com més calor, més plats fresquets. Un altra amanida de mar, aquesta vegada amb olives i suc de llimona. Ingredients per a 3 persones 150 gr. de pasta (farfalle, fusilli …

Llegiu-ne més
bonítolgambesolivesseitonstonyina

Pasta amb cervesa i salsitxa

Antonella 21 agost, 2012Carn, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mafaldine, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni 13 Comments

Aquesta és una recepta fora de temporada, amb els ingredients que porta no es pot dir que sigui molt d’estiu, però la vaig preparar expressament per un concurs per a …

Llegiu-ne més
botifarracervesacrema de lletsalsitxa

Timbals de pasta i carbassons

Antonella 14 agost, 2012Al forn, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 11 Comments

Aquest mes els dels Fogons de la Bordeta han proposat per el seu repte de la Recepta del 15 el carbassó. I finalment després de uns quants mesos de pausa …

Llegiu-ne més
carbassons

Pasta amb tonyina fresca i albergínies

Antonella 8 agost, 2012Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Schiaffoni, Tortiglioni, Tubetti, Vegetals 5 Comments

Seguim amb les albergínies que m’agraden molt i en tinc el mini hort ple. Aquest plat el vaig tastar a Sicilia fa uns quants anys. Així és com l’he preparat …

Llegiu-ne més
albergíniesolivestonyina

Pasta aromàtica amb verduretes en juliana

Antonella 2 agost, 2012Bavette, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Linguine, Pappardelle, Spaghetti, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Un altre experiment amb èxit. Un altra recepta super rapida. He fet servir fettuccine, també podeu fer servir tagliatelle, espaguetis, fusilli o una pasta fresca. Ingredients per a dues persones …

Llegiu-ne més
alfàbregacarbassonscebamentapastanaga

Mezzanelli tagliati lisci

Antonella 1 agost, 2012Formats de pasta, Mezzanelli Deixa un comentari

Mezzanelli tagliati lisci @pastadimartino. El format original és llarg, com uns espaguetis i es trenquen a mà abans de coure’ls. Aquesta és la versió ja “trencada”. Format típic de la …

Llegiu-ne més

Amanida de pasta de mar

Antonella 27 juliol, 2012Amanides, Farfalle, Fusilli, Peix, Vegetals 9 Comments

El secret perquè aquesta amanida surti bé és el temps d’espera. La verdureta i el peix necessiten 4 o 5 hores perquè els sabors s’amalgamin, doncs s’ha de preparar al …

Llegiu-ne més
apicalamarscirerolsgambessípia

Pasta amb pebrots fregits

Antonella 22 juliol, 2012Elicoidali, Fusilli, Mezze maniche, Rigatoni, Vegetals, Vegetarianes 2 Comments

Una recepta que va preparar la meva mare quan ha estat aquí. Fregiu els pebrots i afegiu la pasta a la paella. Més fàcil que això? Ingredients per a 2 …

Llegiu-ne més
pebrots
  • Page 14 of 21
  • ←
  • 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15
  • ...
  • 21
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves arròs bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamars cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA