Quan el mes passat vaig fer els espaguetis al nero di seppia, vaig fer servir espaguetis normals i per la salsa vaig utilitzar la bossa de tinta de la sípia. …
Timbal di anelletti alla siciliana en crosta d’albergínies
Aquest és un plat típicament sicilià, tant típic que els anelletti em van arribar directament de Palerm. Gràcies Pasquale! Encara que siguin Barilla a Nàpols no se’n troben doncs el …
Amanida de pasta amb mongetes i tonyina per el Gran Recapte d’Aliments
Per avui 30 de novembre i demà 1 de desembre el Banc dels Aliments ha organitzat el Gran Recapte d’Aliments per les persones que més ho necessiten. Els blocaires del …
Tortell de pasta fresca amb rovellons i acompanyat de pèsols i cansalada viada
Aquesta vegada arribo tard per la Recepta del 15 del bloc Els fogons de la bordeta. Més val tard que mai! Aquest mes anaven de bolets i per fer alguna …
Spaghetti al nero di seppia (espaguetis amb tinta de sípia)
Per aquest cap de setmana us deixo una recepta molt bona i molt fàcil de fer. Per espaguetis o linguine. Ingredients per a 4 persones 320 gr. d’espaguetis Una sípia …
Pasta al forn amb carbassons i xampinyons
No recordo si ja ho vaig dir: de pasta al forn ni ha mil variants. Generalment com a salsa principal de la pasta al forn blanca tenim la beixamel. Per …
Pasta amb carbassa i salsitxa a la Cuina de Carbó
Al programa de la Mireia Carbó ahir vam parlar de pasta amb carbassa. Vaig explicar unes receptes que ja he publicat, la pasta amb carbassa clàssica, la pasta amb carbassa …
Pasta amb botifarra i xampinyons gratinada amb formatge
Aquesta és una recepta que dona una mica de entusiasme a un bolet que d’entusiasme en té molt poc, com és el xampinyó. Va bé per a qualsevol tipus de …
Lumache alle lumache (cargols amb cargols). Busco voluntaris!
Ja ho he dit una vegada, la meva catalanitat arriba fins als cargols. – Però que no en mengeu a Itàlia? – Sí, es mengen – Que ets vegetariana potser? …
Minestrone amb pasta
El minestrone és una minestra de verdures. No existeix la recepta perfecta, ni quantitats establer-tes ni una llei que diu quines verdures sí i quines no. Us explicaré com ho …
Pasta amb carbassa i ceps
Una pasta que perfuma de tardor per la Recepta del 15, el repte que cada mes ens proposen al bloc Els fogons de la Bordeta. Aquest mes van de carbassa. …
Fettuccine amb bolets xiitake a la revista del poble
I després de tot l’enrenou de aquests últims dies, torno amb una recepta de tardor, pasta amb bolets. En realitat quan vaig escriure aquest post que és per la revista …












