Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Tipus de pasta”

Rotlles de albergínies farcits

Antonella 22 juny, 2012Al forn, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes 13 Comments

Busqueu un plat original per la nit de Sant Joan? Aquí el teniu, le doppiette di melanzane. Poca quantitat de pasta per persona, doncs bé per un sopar, es pot …

Llegiu-ne més
albergíniesmozzarella

Pasta amb mongetes tendres i patates

Antonella 19 juny, 2012Fusilli, Gnocchetti sardi, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Un plat amb sabor delicat i, encara que les mongetes es poden trobar tot l’any, jo prefereixo preparar-lo a l’estiu. Tenia tallarines, es poden fer servir també gnocchetti (secs), fusilli, …

Llegiu-ne més
mongetes tendrespatata

Rigatoni amb flors de carbassó

Antonella 16 juny, 2012Fusilli, Mezze maniche, Paccheri, Penne rigate, Rigatoni, Salses, Tortiglioni, Vegetals 11 Comments

Personalment les flors de carbassó m’encanten. Amb pasta, arrebossades, farcides i amb la pizza. L’únic que tenen de dolent és que son caríssimes: una safata amb 6 flors aquest matí …

Llegiu-ne més
flors de carbassó

Truita de pasta

Antonella 15 juny, 2012Salses, Spaghetti 7 Comments

Tot un clàssic! La frittata di maccheroni, com li diem nosaltres, neix per aprofitar de la pasta que queda del dia abans. A la cuina no es llença rés, sobretot …

Llegiu-ne més
oustruita

Pasta amb pebrots del Padrón

Antonella 8 juny, 2012Fusilli, Macarrons, Penne, Penne rigate, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes 8 Comments

Com més calor, més receptes d’estiu. A l’estiu ja no es fa servir tanta carn, als mercats trobem tomàquets més bons i ja no fem servir el tomàquet natural en …

Llegiu-ne més
pebrots

Spaghetti alla puttanesca a la Cuina de Carbó

Antonella 6 juny, 2012Mitjans, Penne, Plats napolitans tradicionals, Salses, Spaghetti, Vermicelli 4 Comments

Ahir vaig tornar a COMRàdio, al programa de la Mireia Carbó. Vam parlar de salses per a pasta tradicionals, de les que pot ser us sonen: carbonara, amatriciana, bolonyesa, ragù …

Llegiu-ne més
cirerolstàperes

Espaguetis amb popets

Antonella 4 juny, 2012Bavette, Linguine, Peix, Spaghetti, Vermicelli 6 Comments

Continuem amb peix. Aquest és un plat molt típic de Nàpols. Els pops preparats en aquesta manera també s’anomenen alla Luciana, del nom del barri napolità de Santa Lucia. Ingredients …

Llegiu-ne més
pop

Pasta amb tonyina fresca

Antonella 1 juny, 2012Bavette, Calamarata, Paccheri, Peix, Schiaffoni, Spaghetti, Vermicelli 3 Comments

I comencem amb les receptes estiuenques. No és que aquesta pasta no es pugui menjar a l’hivern, però com està tot molt poc cuit, a mi em ve més de …

Llegiu-ne més
peix espassatonyina

Pasta amb bròquil i sobrassada

Antonella 23 maig, 2012Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Orecchiette, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 7 Comments

Em sembla que aquesta serà la ultima recepta més d’hivern, que ja estic cansada. De fet la vaig preparar el mes passat amb la sobrassada que em va sobrar del …

Llegiu-ne més
bròquilsobrassada

Pasta al forn: candele amb ragù

Antonella 19 maig, 2012Al forn, Candele, Carn, Elicoidali, Penne rigate, Plats napolitans tradicionals, Rigatoni, Salses, Tortiglioni 8 Comments

El ragù napolità és una de les meves salses preferides. Perquè la preparació és tan llarga que fa que ara no es prepari sovint i la trobo a faltar, perquè …

Llegiu-ne més
carnmozzarella

Pastiera di pasta di nonna Antonietta

Antonella 5 maig, 2012Cabells d'àngel, Plats napolitans tradicionals, Postres 20 Comments

M’ha agradat de seguida aquest repte de el taller de cuina, La recepta viatgera. – Una recepta que us faci viatjar a un lloc que us agradi… – diuen. Però …

Llegiu-ne més
cedreoussucre

Pasta amb gorgonzola, rúcula i nous

Antonella 2 maig, 2012Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi, Pasta farcida, Salses, Vegetarianes 11 Comments

Aquest és un de aquells plats que es preparen en un moment. És pot preparar amb Gorgonzola, Formatge blau o Roquefort, el que més us agradi. Com a pasta, vaig …

Llegiu-ne més
formatge blaugorgonzolanousrocafortrucarúculasciuésciué
  • Page 15 of 20
  • ←
  • 1
  • ...
  • 14
  • 15
  • 16
  • ...
  • 20
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA