Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta Penne

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Penne”

Pasta amb pebrots del Padrón

Antonella 8 juny, 2012Fusilli, Macarrons, Penne, Penne rigate, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes 8 Comments

Com més calor, més receptes d’estiu. A l’estiu ja no es fa servir tanta carn, als mercats trobem tomàquets més bons i ja no fem servir el tomàquet natural en …

Llegiu-ne més
pebrots

Spaghetti alla puttanesca a la Cuina de Carbó

Antonella 6 juny, 2012Mitjans, Penne, Plats napolitans tradicionals, Salses, Spaghetti, Vermicelli 4 Comments

Ahir vaig tornar a COMRàdio, al programa de la Mireia Carbó. Vam parlar de salses per a pasta tradicionals, de les que pot ser us sonen: carbonara, amatriciana, bolonyesa, ragù …

Llegiu-ne més
cirerolstàperes

Pasta amb ricotta i botifarra

Antonella 15 abril, 2012Al forn, Bucatini, Carn, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Penne, Penne rigate, Reginette, Rigatoni, Tortiglioni 10 Comments

Unes de les preguntes recurrents que em fan és com guardar la pasta bullida per el migdia del dia després. Aquest és un problema que com a italiana no se …

Llegiu-ne més
botifarraricotta

Penne all’arrabbiata (enfadades)

Antonella 9 març, 2012Penne, Penne rigate, Salses 8 Comments

Dit fet. Plat cuinat, fotografiat, menjat i penjat. Un plat tradicional de la cuina romana que es prepara però en tota Itàlia. Simple i amb gust fort. Com es prepara …

Llegiu-ne més
bitxo

Pasta amb carbassons

Antonella 6 març, 2012Elicoidali, Fusilli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Orecchiette, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes, Vermicelli 10 Comments

Ingredients per a dues persones 160 gr. de eliche (o penne, penne rigate, spaghetti) 2 carbassons 1 ceba oli parmesà ratllat Preparació Talleu la ceba i poseu-la a sofregir amb …

Llegiu-ne més
carbassonssciuésciué

Penne

Antonella 25 gener, 2012Formats de pasta, Penne, Penne rigate Deixa un comentari

Origináries de la Campània, la regió de Nàpols, formen part de les pastes seques curtes amb tall oblic. N’hi ha moltes varietas, amb ratlles (penne rigate), llises (penne lisce), petites …

Llegiu-ne més

Pasta amb carxofes i botifarra

Antonella 15 gener, 2012Elicoidali, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 14 Comments

Tortiglioni amb carxofes i botifarra. He inclòs la recepta en la categoria vegetarianes perquè sense botifarra queden boníssims igual. El procediment és lo mateix. Vaig fer servir els tortiglioni de la …

Llegiu-ne més
botifarracarxofesroux

Pasta amb salsa de porros i ricotta

Antonella 20 novembre, 2011Armoniche, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Orecchiette, Pappardelle, Pasta farcida, Penne, Penne rigate, Radiatori, Rigatoni, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals, Vegetarianes 4 Comments

La meva amiga Irene em va portar aquesta pasta, les armoniche, i em va demanar si les podia cuinar i penjar la recepta al bloc. Doncs aquí la tens bella! …

Llegiu-ne més
porrosricotta
  • Page 4 of 4
  • ←
  • 1
  • ...
  • 2
  • 3
  • 4

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA