Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta Reginette

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Reginette”

Fusilli col buco amb crema de carbassa i gorgonzola

Antonella 21 octubre, 2018Conchiglie, Conchiglioni, Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchi, Pappardelle, Reginette, Tagliatelle, Vegetals 8 Comments

La carbassa es combina quasi amb tot. Potser és un dels ingredients amb que hi ha més receptes aquí al blog. Avui amb gorgonzola, que, depenent dels gustos podeu substituir …

Llegiu-ne més
carbassagorgonzola

Penne rigate amb ragù blanc de botifarra

Antonella 4 setembre, 2015Carn, Creste, Elicoidali, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi de patates, Macarrons, Penne rigate, Reginette, Rigatoni, Tortiglioni 2 Comments

Fa 4 anys vaig participar al primer concurs de receptes de la revista Cuina amb aquesta Pasta amb cervesa i salsitxa que va tenir molt i molt èxit al blog. …

Llegiu-ne més
botifarrasafrà

Pasta amb carbassons i tomàquets lligada amb ricotta

Antonella 26 setembre, 2013Conchiglie, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mezze maniche, Penne, Penne rigate, Reginette, Sedanini, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

Una nova recepta per aprofitar dels últims carbassons de temporada. La senyora Anita, que té el hort més maco del poble ja no en té més… les plantes d’alfàbrega també …

Llegiu-ne més
carbassonsmatóricotta

Pasta amb figues i rocafort

Antonella 28 setembre, 2012Mafaldine, Pappardelle, Reginette, Salses, Vegetals, Vegetarianes 2 Comments

Aquest és un plat que no m’hauria mai atrevit a fer si no tinguessis un bloc de pasta. Potser si l’hagués trobat en un menú de un restaurant a Itàlia …

Llegiu-ne més
figuesrocafortsciuésciué

Pasta amb crema de pebrots a la Cuina de Carbó

Antonella 4 juliol, 2012Bucatini, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mitjans, Penne, Penne rigate, Reginette, Vegetals, Vegetarianes 8 Comments

Abans de ahir vaig tornar al programa de la Mireia Carbó a COMRàdio. Sempre m’ho passo molt bé i sempre arribo amb unes quantes receptes i només arribo a explicar-ne …

Llegiu-ne més
matópebrotsricotta

Pasta amb ricotta i botifarra

Antonella 15 abril, 2012Al forn, Bucatini, Carn, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Penne, Penne rigate, Reginette, Rigatoni, Tortiglioni 10 Comments

Unes de les preguntes recurrents que em fan és com guardar la pasta bullida per el migdia del dia després. Aquest és un problema que com a italiana no se …

Llegiu-ne més
botifarraricotta

Pasta amb carxofes, pernil i safrà

Antonella 10 febrer, 2012Mafaldine, Mezze maniche, Reginette, Vegetals 7 Comments

Temps de carxofes, encara que diuen que els últims freds les han fetes mal bé. Aprofitem de les poques que queden per un altre plat de pasta amb carxofes. La …

Llegiu-ne més
carxofespernil salatsafrà

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA