Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes Vegetarianes

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Vegetarianes”

Pasta amb pesto de espàrrecs blancs

Antonella 25 gener, 2012Armoniche, Farfalle, Fusilli, Mafaldine, Pappardelle, Pasta farcida, Radiatori, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Una recepta molt senzilla, rapida i lleugera. La vaig fer per les Mafaldine de Garofalo, va molt bé també per a pappardelle, tagliatelle, fusilli, farfalle, radiatori i, com té un gust …

Llegiu-ne més
espàrrecspestopinyons

Galets farcits de verdures. Cinquè (i últim) post nadalenc!

Antonella 21 desembre, 2011Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Vegetals, Vegetarianes 5 Comments

Ja hi som, és l’últim! Galets farcits de verdures sense ni l’ombra de beixamel, dedicats a Quim Monzó que acabo de descobrir té mania a la beixamel. Més endavant li …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassonscebapastanaga

Galets farcits de coliflor amb beixamel. Tercer post nadalenc!

Antonella 14 desembre, 2011Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Vegetals, Vegetarianes 4 Comments

Continuem amb els galets! Primer amb carn, després amb peix i ara amb verdura! Aquests, si no hi poseu el filet d’anxova, son per a vegetarians també. Jo continuo fent servir …

Llegiu-ne més
anxovesbeixamelcoliflorolivestàperes

Orecchiette amb fonoll i molles de pa

Antonella 2 desembre, 2011Gnocchetti sardi, Orecchiette, Vegetals, Vegetarianes 5 Comments

És un plat molt delicat i amb gustos intensos a l’hora. Ideal si voleu sorprendre els vostres convidats. El únic altre format de pasta seca que recomano per aquest condiment …

Llegiu-ne més
fonoll

Espaguetis all i oli, recepta per el Gran Recapte d’Aliments

Antonella 24 novembre, 2011Salses, Spaghetti, Vegetarianes 18 Comments

M’he apuntat a l’iniciativa de Blocs contra la fam, que consisteix en publicar una recepta senzilla i barata per promocionar el Gran Recapte d’Aliments organitzat per la gent del Banc …

Llegiu-ne més
all

Pasta amb salsa de porros i ricotta

Antonella 20 novembre, 2011Armoniche, Elicoidali, Farfalle, Fusilli, Macarrons, Orecchiette, Pappardelle, Pasta farcida, Penne, Penne rigate, Radiatori, Rigatoni, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals, Vegetarianes 4 Comments

La meva amiga Irene em va portar aquesta pasta, les armoniche, i em va demanar si les podia cuinar i penjar la recepta al bloc. Doncs aquí la tens bella! …

Llegiu-ne més
porrosricotta

Pasta amb mongetes

Antonella 24 octubre, 2011Llegums, Mezze maniche, Pasta mista, Pistons, Tubetti, Vegetarianes 6 Comments

♬♬♫ When the stars make you drool just like a pasta e fasul That’s amore… Us en recordeu d’en Dean Martin en That’s amore? No? Aquí el teniu… Conegut als …

Llegiu-ne més
mongetes

Pasta amb carbassa

Antonella 21 octubre, 2011Casarecce, Creste, Mafaldine, Mezze maniche, Pasta mista, Pistons, Tubetti, Vegetals, Vegetarianes 12 Comments

Sembla que sigui oficial, la tardor ja es aquí. Doncs recepta de temporada, un plat de tardor, pasta amb carabassa. Per si sola la carbassa és dolceta, doncs endavant amb …

Llegiu-ne més
carbassa

Macarrons d’estiu ràpids

Antonella 20 octubre, 2011Elicoidali, Fusilli, Macarrons, Vegetals, Vegetarianes 8 Comments

Com que sembla que la tardor estigui a punt d’arribar (finalment!) avui he volgut aprofitar els tomàquets que encara queden a l’hort i de les 4 fulles que encara aguanten …

Llegiu-ne més
mozzarellasciuésciué

Pasta amb bròquil

Antonella 19 octubre, 2011Fusilli, Orecchiette, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes 10 Comments

He aprofitat ja les compres d’ahir, i avui per dinar he preparat orecchiette con i broccoli. Un plat ràpid i senzill. També es pot preparar amb fusilli o penne rigate .  Per bròquil …

Llegiu-ne més
bròquil

Espaguetis aprofitats

Antonella 14 octubre, 2011Salses, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes 5 Comments

albergínies

Pasta e ceci (pasta amb cigrons)

Antonella 7 octubre, 2011Llegums, Maltagliati, Pantacce, Pasta mista, Tagliatelle, Vegetarianes 7 Comments

Que fos en Marco Polo a introduir la pasta a Itàlia el 1295 és només una llegenda. Horaci en el 35 a. C. descriu en la sàtira VI del Llibre …

Llegiu-ne més
cigrons
  • Page 6 of 6
  • ←
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA