Això va passar el primer dia de vacances, a Londres a casa de l’Arturo un estimat amic mexicà. – Oye Antonella, ahora que estas aquí nos tienes que preparar una …
Amanida de pasta mar i olives
Com més calor, més plats fresquets. Un altra amanida de mar, aquesta vegada amb olives i suc de llimona. Ingredients per a 3 persones 150 gr. de pasta (farfalle, fusilli …
Timbals de pasta i carbassons
Aquest mes els dels Fogons de la Bordeta han proposat per el seu repte de la Recepta del 15 el carbassó. I finalment després de uns quants mesos de pausa …
Pasta amb tonyina fresca i albergínies
Seguim amb les albergínies que m’agraden molt i en tinc el mini hort ple. Aquest plat el vaig tastar a Sicilia fa uns quants anys. Així és com l’he preparat …
Sa Altesa Reial la Parmigiana di melanzane
Senyores i senyors, la única, la immillorable, Sa Altesa Reial la Parmigiana di melanzane. Eh que no serveix cap introducció més? No és un plat de pasta però sou molts …
Pasta aromàtica amb verduretes en juliana
Un altre experiment amb èxit. Un altra recepta super rapida. He fet servir fettuccine, també podeu fer servir tagliatelle, espaguetis, fusilli o una pasta fresca. Ingredients per a dues persones …
Amanida de pasta de mar
El secret perquè aquesta amanida surti bé és el temps d’espera. La verdureta i el peix necessiten 4 o 5 hores perquè els sabors s’amalgamin, doncs s’ha de preparar al …
Pasta amb pebrots fregits
Una recepta que va preparar la meva mare quan ha estat aquí. Fregiu els pebrots i afegiu la pasta a la paella. Més fàcil que això? Ingredients per a 2 …
Menú per a un convidat
Un convidat per dinar que va escollir el primer plat al bloc, Rotlles de albergínies amb espaguetis. I com era un dia entre setmana, un segon plat poc treballat amanida caprese …
Pasta amb crema de pebrots a la Cuina de Carbó
Abans de ahir vaig tornar al programa de la Mireia Carbó a COMRàdio. Sempre m’ho passo molt bé i sempre arribo amb unes quantes receptes i només arribo a explicar-ne …
Pasta amb albergínies al forn
Potser l’expressió al forn no us sona massa d’estiu, però us asseguro que aquest plat és prepara sobretot a l’estiu primer de tot perquè els ingredients basics, albergínies i alfàbrega …
Amanida de pasta de tota la vida
L’amanida de pasta és una mica com la pizza o la paella: val el principi més hi poses més hi trobes i a cadascú li agrada la seva. Jo com …












