Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes Vegetals

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Vegetals”

Rigatoni amb flors de carbassó

Antonella 16 juny, 2012Fusilli, Mezze maniche, Paccheri, Penne rigate, Rigatoni, Salses, Tortiglioni, Vegetals 11 Comments

Personalment les flors de carbassó m’encanten. Amb pasta, arrebossades, farcides i amb la pizza. L’únic que tenen de dolent és que son caríssimes: una safata amb 6 flors aquest matí …

Llegiu-ne més
flors de carbassó

Pasta amb pebrots del Padrón

Antonella 8 juny, 2012Fusilli, Macarrons, Penne, Penne rigate, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes 8 Comments

Com més calor, més receptes d’estiu. A l’estiu ja no es fa servir tanta carn, als mercats trobem tomàquets més bons i ja no fem servir el tomàquet natural en …

Llegiu-ne més
pebrots

Pasta amb bròquil i sobrassada

Antonella 23 maig, 2012Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Orecchiette, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 7 Comments

Em sembla que aquesta serà la ultima recepta més d’hivern, que ja estic cansada. De fet la vaig preparar el mes passat amb la sobrassada que em va sobrar del …

Llegiu-ne més
bròquilsobrassada

Menú per quan vols primer i segon plat

Antonella 11 maig, 2012Carn, Postres, Vegetals 3 Comments

Fa un parell de setmanes tenia gana de un dinar com es feien a casa meva, amb primer i segon plat. Aquí m’estic acostumant a fer uns entrants importants i …

Llegiu-ne més
albergíniescarnmaduixes

Spaghetti amb crema de carxofes i cloïsses

Antonella 20 març, 2012Bavette, Peix, Spaghetti, Vegetals 10 Comments

Aprofitem de les ultimes carxofes? Aquesta recepta és una invenció original meva! És un plat lleuger, indicat també per un sopar.

carxofescloïsses

Pasta amb carbassons

Antonella 6 març, 2012Elicoidali, Fusilli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Orecchiette, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes, Vermicelli 10 Comments

Ingredients per a dues persones 160 gr. de eliche (o penne, penne rigate, spaghetti) 2 carbassons 1 ceba oli parmesà ratllat Preparació Talleu la ceba i poseu-la a sofregir amb …

Llegiu-ne més
carbassonssciuésciué

Pasta amb coliflor i anxoves

Antonella 16 febrer, 2012Elicoidali, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 6 Comments

Bé paro un moment de treballar per redactar aquesta recepta que tinc en espera des de fa setmanes. Una manera més, rapida i senzilla de combinar verdura i pasta. Per …

Llegiu-ne més
anxovescoliflor

Pasta amb carxofes, pernil i safrà

Antonella 10 febrer, 2012Mafaldine, Mezze maniche, Reginette, Vegetals 7 Comments

Temps de carxofes, encara que diuen que els últims freds les han fetes mal bé. Aprofitem de les poques que queden per un altre plat de pasta amb carxofes. La …

Llegiu-ne més
carxofespernil salatsafrà

Paccheri amb calamars i pèsols

Antonella 3 febrer, 2012Calamarata, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Vegetals 1 Comment

Per aquest cap de setmana us deixo amb una recepta nova, novíssima, també per a mi. Ha sigut un experiment, però s’ha merescut totalment un post. Si us la deixo …

Llegiu-ne més
calamarcansalada viada amb pebrepèsols

Pasta amb carbassa i formatge cremós

Antonella 1 febrer, 2012Creste, Farfalle, Mafaldine, Mezze maniche, Pappardelle, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Una variació de la pasta amb carbassa clàssica, una mica menys lleugera, però va bé de tant en tant per canviar una mica. És una salsa que és pot preparar …

Llegiu-ne més
carbassamascarponematónou moscadaphiladelphiaricotta

Pasta amb pesto de espàrrecs blancs

Antonella 25 gener, 2012Armoniche, Farfalle, Fusilli, Mafaldine, Pappardelle, Pasta farcida, Radiatori, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Una recepta molt senzilla, rapida i lleugera. La vaig fer per les Mafaldine de Garofalo, va molt bé també per a pappardelle, tagliatelle, fusilli, farfalle, radiatori i, com té un gust …

Llegiu-ne més
espàrrecspestopinyons

Pasta amb carxofes i botifarra

Antonella 15 gener, 2012Elicoidali, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 14 Comments

Tortiglioni amb carxofes i botifarra. He inclòs la recepta en la categoria vegetarianes perquè sense botifarra queden boníssims igual. El procediment és lo mateix. Vaig fer servir els tortiglioni de la …

Llegiu-ne més
botifarracarxofesroux
  • Page 9 of 10
  • ←
  • 1
  • ...
  • 8
  • 9
  • 10
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA