Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta Gnocchetti sardi

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Gnocchetti sardi”

Pasta amb crema de pebrots a la Cuina de Carbó

Antonella 4 juliol, 2012Bucatini, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mitjans, Penne, Penne rigate, Reginette, Vegetals, Vegetarianes 8 Comments

Abans de ahir vaig tornar al programa de la Mireia Carbó a COMRàdio. Sempre m’ho passo molt bé i sempre arribo amb unes quantes receptes i només arribo a explicar-ne …

Llegiu-ne més
matópebrotsricotta

Gnocchetti sardi

Antonella 1 juliol, 2012Formats de pasta, Gnocchetti sardi Deixa un comentari

Com ens diu el nom, és un format de pasta típic de Sardenya. En sard s’anomenen malloreddus. Són uns petits nyoquis amb ratlles que mantenen molt bé la salsa. Segons …

Llegiu-ne més

Pasta amb mongetes tendres i patates

Antonella 19 juny, 2012Fusilli, Gnocchetti sardi, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Un plat amb sabor delicat i, encara que les mongetes es poden trobar tot l’any, jo prefereixo preparar-lo a l’estiu. Tenia tallarines, es poden fer servir també gnocchetti (secs), fusilli, …

Llegiu-ne més
mongetes tendrespatata

Pasta amb bròquil i sobrassada

Antonella 23 maig, 2012Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Orecchiette, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 7 Comments

Em sembla que aquesta serà la ultima recepta més d’hivern, que ja estic cansada. De fet la vaig preparar el mes passat amb la sobrassada que em va sobrar del …

Llegiu-ne més
bròquilsobrassada

Pasta amb gorgonzola, rúcula i nous

Antonella 2 maig, 2012Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi, Pasta farcida, Salses, Vegetarianes 11 Comments

Aquest és un de aquells plats que es preparen en un moment. És pot preparar amb Gorgonzola, Formatge blau o Roquefort, el que més us agradi. Com a pasta, vaig …

Llegiu-ne més
formatge blaugorgonzolanousrocafortrucarúculasciuésciué

Pasta amb carbassons

Antonella 6 març, 2012Elicoidali, Fusilli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Orecchiette, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes, Vermicelli 10 Comments

Ingredients per a dues persones 160 gr. de eliche (o penne, penne rigate, spaghetti) 2 carbassons 1 ceba oli parmesà ratllat Preparació Talleu la ceba i poseu-la a sofregir amb …

Llegiu-ne més
carbassonssciuésciué

Orecchiette amb fonoll i molles de pa

Antonella 2 desembre, 2011Gnocchetti sardi, Orecchiette, Vegetals, Vegetarianes 5 Comments

És un plat molt delicat i amb gustos intensos a l’hora. Ideal si voleu sorprendre els vostres convidats. El únic altre format de pasta seca que recomano per aquest condiment …

Llegiu-ne més
fonoll
  • Page 4 of 4
  • ←
  • 1
  • ...
  • 2
  • 3
  • 4

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA