Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes Salses

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Salses”

Pasta amb gorgonzola, rúcula i nous

Antonella 2 maig, 2012Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi, Pasta farcida, Salses, Vegetarianes 11 Comments

Aquest és un de aquells plats que es preparen en un moment. És pot preparar amb Gorgonzola, Formatge blau o Roquefort, el que més us agradi. Com a pasta, vaig …

Llegiu-ne més
formatge blaugorgonzolanousrocafortrucarúculasciuésciué

Quan els espaguetis creixien als arbres

Antonella 6 abril, 2012Salses 1 Comment

Fa uns dies, l’1 de abril, a Itàlia s’ha celebrat el dia del Peix d’abril, equivalent a l’anglosaxó Dia dels Folls (April Fools’ Day). És semblant al vostre dia dels …

Llegiu-ne més

Pasta en blanc i sexe

Antonella 11 març, 2012Salses, Spaghetti, Tagliatelle 6 Comments

Senyores i senyors us presento la Maddalena, una noia italiana amb un dels canals de youtube, per mi, més divertits. Més a baix trobareu la transcripció traduïda al català del …

Llegiu-ne més
mantegaparmesà

Penne all’arrabbiata (enfadades)

Antonella 9 març, 2012Penne, Penne rigate, Salses 8 Comments

Dit fet. Plat cuinat, fotografiat, menjat i penjat. Un plat tradicional de la cuina romana que es prepara però en tota Itàlia. Simple i amb gust fort. Com es prepara …

Llegiu-ne més
bitxo

Croquetes de pasta

Antonella 19 febrer, 2012Bucatini, Salses, Spaghetti 9 Comments

Torno amb una proposta per la Recepta del 15 del Fogons de la Bordeta. Tard però hi arribo. El tema de aquest mes eren croquetes, doncs aquí les teniu, croquetes …

Llegiu-ne més
croquetes

Fusilli corti col buco, ragù e ricotta

Antonella 6 desembre, 2011Fusilli, Macarrons, Paccheri, Penne rigate, Plats napolitans tradicionals, Rigatoni, Salses, Schiaffoni, Tortiglioni, Ziti 3 Comments

Ara que tenim el Ragù, amb quina pasta el combinem? Lo clàssic serien els ziti, trencats a mà, però podem fer servir qualsevol pasta amb un forat, penne, tortiglioni, rigatoni, …

Llegiu-ne més
ricotta

Ragù napolità

Antonella 5 desembre, 2011Fusilli, Pasta farcida, Penne rigate, Plats napolitans tradicionals, Rigatoni, Salses, Tortiglioni, Ziti 19 Comments

El Ragù napolità difereix del Ragù bolonyès perquè en el nostre no es fa servir carn picada, si no trossos de carn sencers. Jo he aprofitat que tinc la meva …

Llegiu-ne més
botifarracarn

Pasta amb pernil dolç i crema de llet

Antonella 25 novembre, 2011Carn, Farfalle, Macarrons, Pasta farcida, Rigatoni, Salses, Tagliatelle Deixa un comentari

Un clàssic plat de pasta de estudiants. O per nens amb molta gana i mares amb molta pressa. He fet servir les creste, però van molt bé també macarrons, rigatoni, …

Llegiu-ne més
boletscrema de lletpernilpèsolssciuésciuéxampinyons

Espaguetis all i oli, recepta per el Gran Recapte d’Aliments

Antonella 24 novembre, 2011Salses, Spaghetti, Vegetarianes 18 Comments

M’he apuntat a l’iniciativa de Blocs contra la fam, que consisteix en publicar una recepta senzilla i barata per promocionar el Gran Recapte d’Aliments organitzat per la gent del Banc …

Llegiu-ne més
all

Ravioli de pasta fresca

Antonella 18 novembre, 2011Botigues, Botigues i restaurants, Pasta farcida, Salses 4 Comments

Tinc una confessió per fer: jo no en se de pasta fresca.  M’agradaria provar-ne a fer, però dubto fortament que m’hi posaré per… falta de temps, sí sí, per falta …

Llegiu-ne més

Bucatini all’amatriciana (recepta no purista)

Antonella 5 novembre, 2011Bucatini, Penne rigate, Salses 11 Comments

Amb una mica de retard però aquí estic amb les receptes “romanes” després de un quants dies passats a Roma. Aquesta és l’amatriciana de la meva cosina, feta per amable …

Llegiu-ne més
bitxocansalada viada amb pebreceba

La Genovese

Antonella 28 octubre, 2011Penne rigate, Rigatoni, Salses, Tortiglioni, Vegetals 7 Comments

Per aquest cap de setmana us deixo un dels pilars, un mostro sacro,  de la cuina napolitana, la Genovese, que de Gènova no té res en absolut. És un plat …

Llegiu-ne més
ceba
  • Page 4 of 5
  • ←
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA