Ara és el temps oi? Se’n troben molts d’espàrrecs caminant per el camp. Aquests me’ls va portar il bambino després d’una caminada per el bosc amb uns amics. El plat …
Espirals de salmó i tinta de calamar amb salmó fumat i vodka
Hola! Aquest any per Sant Jordi no aniré a firmar el llibre en cap parada, que ja està bé, però una mica de #spamdeSantJordi deixeu-me’l fer. Aquesta fantàstica recepta i …
Radiatori
Inspirada en el món de la mecànica i la indústria automobilística, aquesta pasta s’assembla al radiador d’un cotxe. Personalment, no m’agrada gaire. És una pasta sense sentit. No serveixen per …
Espaguetis amb carxofes i cloïsses
Una variant dels espaguetis amb crema de carxofes i cloïsses, mateixos ingredients, preparació una mica diferent. Sincerament m’agrada més aquesta versió que no pas l’altra. Ingredients per a 4 persones …
Pappardelle amb crema de rostit
Us recordeu del menú de les festes que vaig fer per Raimat en col·laboració amb altres bloggers? Aquí teniu el post sencer. Per segon plat vaig preparar una rostit de …
Tagliolini Sandro Desii amb carxofes, carbassons, pèsols i ratlladura de llimona
Al mercat del dissabte l’Anita només té productes de temporada. I aquest any la temporada no s’entén gaire: hi havia uns últims carbassons que han tardat a acabar-se, les carxofes que …
Espaguetis amb gambes, salmó i carbassons al Cuines de TV3!
Ooooohhh! Finalment han emes el Cuines on hi surto jo! He quedat massa seria… massa nervis! Però no és fàcil amb tota la gent que volta per allà! De totes …
Penne rigate amb ragù blanc de botifarra
Fa 4 anys vaig participar al primer concurs de receptes de la revista Cuina amb aquesta Pasta amb cervesa i salsitxa que va tenir molt i molt èxit al blog. …
Orecchiette
Originàries de la Pulla, la regió meridional que té Bari com a capital, les orecchiette s’assemblen a unes orelles (orecchie en italià) petites, i d’aquí els ve el nom. Tenen …
Tagliolini amb carbassons i les seves flors
Abans que s’acabin les flors de carbassons, us volia explicar aquesta recepta, un experiment, que a casa ha tingut molt èxit. En Sandro Desii m’ha fet tastar aquesta nova línia …
Fusilli amb sobrassada
Experiment aprovat! Em feia una mica de por aquesta sobrassada amb pasta.. la clau ha sigut afegir-hi una mica de puré de patata. Ha quedat suau i lligada al punt… …
Calamarata amb carbassons i menta
S’apropa l’estiu, tornen els carbassons i torna la menta. I finalment penjo aquesta recepta que tinc pendent de l’estiu passat! M’agrada molt, però encara que els ingredients es trobin també …












