Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta Tagliatelle

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Tagliatelle”

Tagliatelle

Antonella 28 agost, 2013Formats de pasta, Tagliatelle Deixa un comentari

Les tagliatelle són unes pappardelle més estretes i assecades en forma de niu. Són originàries de l’Itàlia septentrional, sobretot de l’Emília-Romanya, la regió de Bolonya. Precisament, un plat molt conegut són les …

Llegiu-ne més

Mafalde amb crema d’albergínies i mató

Antonella 17 agost, 2013Farfalle, Fettuccine, Gemelli, Macarrons, Mafaldine, Salses, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 4 Comments

El dia 15 d’Agost, Ferragosto per a nosaltres, és tradició preparar pasta al forn, i la versió més estiuenca d’aquesta pasta és la pasta amb albergínies. Al llibre La pasta …

Llegiu-ne més
albergíniesmató

Pappardelle d’ou i espinacs de Sandro Desii amb ceps secs

Antonella 5 març, 2013Pappardelle, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 13 Comments

Fa uns dies vaig conèixer en Sandro Desii. Havíem quedat en un bar, em va dir que em volia conèixer perquè després de adonar-se de l’existència de aquest bloc volia …

Llegiu-ne més
cepsroux

Farfalle amb romaní i safrà

Antonella 15 gener, 2013Conchiglie, Elicoidali, Farfalle, Fettuccine, Gnocchetti sardi, Pappardelle, Penne, Tagliatelle, Vegetals 5 Comments

Aquesta és una recepta molt fàcil de fer i de veritat molt molt rapida. Per fer una pasta amb nata una mica diferent. És una salsa cremosa i lliga molt …

Llegiu-ne més
pernilromanísafrà

Tortell de pasta fresca amb rovellons i acompanyat de pèsols i cansalada viada

Antonella 18 novembre, 2012Tagliatelle, Vegetals 10 Comments

Aquesta vegada arribo tard per la Recepta del 15 del bloc Els fogons de la bordeta. Més val tard que mai! Aquest mes anaven de bolets i per fer alguna …

Llegiu-ne més
boletsrovellons

Fettuccine amb bolets xiitake a la revista del poble

Antonella 11 octubre, 2012Fettuccine, Mitjans, Pappardelle, Salses, Tagliatelle, Vegetals 6 Comments

I després de tot l’enrenou de aquests últims dies, torno amb una recepta de tardor, pasta amb bolets. En realitat quan vaig escriure aquest post que és per la revista …

Llegiu-ne més
boletscansalada viada amb pebrerouxxiitake

Timbals de pasta i carbassons

Antonella 14 agost, 2012Al forn, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 11 Comments

Aquest mes els dels Fogons de la Bordeta han proposat per el seu repte de la Recepta del 15 el carbassó. I finalment després de uns quants mesos de pausa …

Llegiu-ne més
carbassons

Pasta aromàtica amb verduretes en juliana

Antonella 2 agost, 2012Bavette, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Linguine, Pappardelle, Spaghetti, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Un altre experiment amb èxit. Un altra recepta super rapida. He fet servir fettuccine, també podeu fer servir tagliatelle, espaguetis, fusilli o una pasta fresca. Ingredients per a dues persones …

Llegiu-ne més
alfàbregacarbassonscebamentapastanaga

Pasta amb mongetes tendres i patates

Antonella 19 juny, 2012Fusilli, Gnocchetti sardi, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Un plat amb sabor delicat i, encara que les mongetes es poden trobar tot l’any, jo prefereixo preparar-lo a l’estiu. Tenia tallarines, es poden fer servir també gnocchetti (secs), fusilli, …

Llegiu-ne més
mongetes tendrespatata

Pasta en blanc i sexe

Antonella 11 març, 2012Salses, Spaghetti, Tagliatelle 6 Comments

Senyores i senyors us presento la Maddalena, una noia italiana amb un dels canals de youtube, per mi, més divertits. Més a baix trobareu la transcripció traduïda al català del …

Llegiu-ne més
mantegaparmesà

Pasta amb carbassa i formatge cremós

Antonella 1 febrer, 2012Creste, Farfalle, Mafaldine, Mezze maniche, Pappardelle, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Una variació de la pasta amb carbassa clàssica, una mica menys lleugera, però va bé de tant en tant per canviar una mica. És una salsa que és pot preparar …

Llegiu-ne més
carbassamascarponematónou moscadaphiladelphiaricotta

Tagliatelle amb cloïsses, carbassons i safrà

Antonella 29 gener, 2012Bavette, Linguine, Peix, Tagliatelle 4 Comments

Vaig trobar aquesta recepta ahir, fent neteja de revistes, en una llibreta anònima de receptes amb safrà i em va intrigar. En la recepta original fan servir linguine o bavette, …

Llegiu-ne més
carbassonscloïssessafrà
  • Page 2 of 3
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA