Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta Spaghetti

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Spaghetti”

Spaghetti amb carbassons, pastanagues i pèsols

Antonella 16 juny, 2023Spaghetti Deixa un comentari

No és que sigui una recepta per si sola, és lo que tenia a la nevera aquell dia. Una mena de repte: que tinc i que en fem? A més, …

Llegiu-ne més

Paccheri amb esqueixada

Antonella 28 juny, 2020Calamarata, Linguine, Paccheri, Peix, Schiaffoni, Spaghetti, Vermicelli Deixa un comentari

Fa un parell de setmanes em va sobrar esqueixada. La vaig escaldar a la paella i li vaig tirar espaguetis. Em van agradar tant que el plat va ser escollit …

Llegiu-ne més
bacallà

Espaguetis amb picada

Antonella 30 abril, 2020Espaguetis negres, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vegetarianes Deixa un comentari

Vaig fer un guisat i em va sobrar una picada de ametlles torrades, all, julivert i una torrada i n’he fet uns espaguetis amb all i oli, exactament el mateix …

Llegiu-ne més
picada

Orecchiette amb salmó, carbassó i crema de llet

Antonella 27 novembre, 2019Calamarata, Casarecce, Farfalle, Fusilli, Linguine, Orecchiette, Peix, Penne, Spaghetti Deixa un comentari

Una d’aquelles receptes que es preparen mentre es cou la pasta. He fet servir orecchiette, també estarien bé amb unes casarecce o uns macarrons sense ratlles, spaghetti, farfalle o linguine. …

Llegiu-ne més
carbassonscrema de lletsalmó fresc

Spaghetti amb musclos i espàrrecs

Antonella 10 juny, 2019Bucatini, Cargols de llimona, Gnocchi, Gnocchi de patates, Peix, Spaghetti, Vegetals, Vermicelli Deixa un comentari

He vist aquest plat a l’Instagram de la Pasta di Martino, la meva pasta preferida entre totes i l’he replicat a la meva manera. L’experiment ha tingut èxit encara que …

Llegiu-ne més
espàrrecsmusclos

Espaguetis amb carxofes, pèsols i bacallà

Antonella 23 març, 2019Bavette, Calamarata, Linguine, Paccheri, Peix, Schiaffoni, Spaghetti, Vermicelli 2 Comments

Vam estar de concurs al Facebook i a l’Instagram per gentilesa dels Supermecats Plusfresc. Entre tots els que endevinaven tres dels ingredients d’aquest plat, vam sortejar un val de compra …

Llegiu-ne més
bacallàcarxofespèsols

Spaghetti amb carbassons fregits

Antonella 1 agost, 2018Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes 2 Comments

Un plat que te gust d’estiu. El secret és l’aigua de cocció dels espaguetis que utilitzarem per saltejar els espaguetis a la paella. Ingredients per a 1 persona 80 g …

Llegiu-ne més
carbassonssciuésciué

Espaguetis amb tonyina

Antonella 26 abril, 2018Bavette, Calamarata, Espaguetis negres, Macarrons, Peix, Penne, Spaghetti, Vermicelli 2 Comments

Una versió més de pasta amb tonyina. Aquesta segon l’estil sciuè sciuè, que en napolità vol dir ràpidament. Per aquelles vegades que ja no tens més idees, estàs cansada, no …

Llegiu-ne més
bonítolsciuésciuétonyina

Espaguetis amb tonyina

Antonella 26 juliol, 2016Bavette, Cargols de llimona, Cintes de curri, Espaguetis negres, Linguine, Macarrons amb piment vermell, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Trofie Deixa un comentari

Un plat molt i molt fàcil (com tots vaya). La versió blanca dels espaguetis amb tonyina clàssics. A més dels espaguetis queda molt bé amb espaguetis negres, linguine, trofie… Ingredients per …

Llegiu-ne més
sciuésciuétonyina

Tagliolini amb carbassons marinats amb menta i suc de llimona i les seves flors

Antonella 26 juny, 2016Gemelli, Gnocchetti sardi, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Tagliolini, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Dit i fet. O millor, menjat i penjat. Aquest matí he anat a despertar la senyora Anita per anar a collir flors de carbassons. Santa dona. Una recepta amb tagliolini, …

Llegiu-ne més
flors de carbassó

Espaguetis amb carxofes i cloïsses

Antonella 24 febrer, 2016Conchiglie, Linguine, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vegetals 2 Comments

Una variant dels espaguetis amb crema de carxofes i cloïsses, mateixos ingredients, preparació una mica diferent. Sincerament m’agrada més aquesta versió que no pas l’altra. Ingredients per a 4 persones …

Llegiu-ne més
carxofescloïsses

Espaguetis amb gambes, salmó i carbassons al Cuines de TV3!

Antonella 30 novembre, 2015Conchiglie, Conchiglioni, Fideus, Linguine, Mitjans, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Vermicelli, Vídeorecepta 15 Comments

Ooooohhh! Finalment han emes el Cuines on hi surto jo! He quedat massa seria… massa nervis! Però no és fàcil amb tota la gent que volta per allà! De totes …

Llegiu-ne més
  • Page 1 of 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA