Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Tipus de pasta”

Pasta amb pesto de espàrrecs blancs

Antonella 25 gener, 2012Armoniche, Farfalle, Fusilli, Mafaldine, Pappardelle, Pasta farcida, Radiatori, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 7 Comments

Una recepta molt senzilla, rapida i lleugera. La vaig fer per les Mafaldine de Garofalo, va molt bé també per a pappardelle, tagliatelle, fusilli, farfalle, radiatori i, com té un gust …

Llegiu-ne més
espàrrecspestopinyons

Penne

Antonella 25 gener, 2012Formats de pasta, Penne, Penne rigate Deixa un comentari

Origináries de la Campània, la regió de Nàpols, formen part de les pastes seques curtes amb tall oblic. N’hi ha moltes varietas, amb ratlles (penne rigate), llises (penne lisce), petites …

Llegiu-ne més

Pasta amb carxofes i botifarra

Antonella 15 gener, 2012Elicoidali, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 14 Comments

Tortiglioni amb carxofes i botifarra. He inclòs la recepta en la categoria vegetarianes perquè sense botifarra queden boníssims igual. El procediment és lo mateix. Vaig fer servir els tortiglioni de la …

Llegiu-ne més
botifarracarxofesroux

Orecchiette amb botifarra i safrà

Antonella 13 gener, 2012Carn, Fusilli, Macarrons, Mezze maniche, Orecchiette, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni Deixa un comentari

Ahir em vaig cremar el llavi per tastar les orecchiette abans de escórrer-les. Com vaig avisar per FB i Twitter, abans de tastar una orecchietta directament de l’olla de cocció …

Llegiu-ne més
botifarrasafrà

Espaguetis amb cloïsses

Antonella 8 gener, 2012Linguine, Peix, Plats napolitans tradicionals, Spaghetti, Vermicelli 19 Comments

De retorn a casa després de uns dies de vacances a Itàlia. Un tip de família, menús de festa, pizzes i mozzarella. Ho trobava a faltar. Si teniu curiositat, a …

Llegiu-ne més
cloïsses

Calamarata

Antonella 24 desembre, 2011Calamarata, Formats de pasta Deixa un comentari

Aquest tipus de pasta té la mateixa forma d’un calamar tallat a anells. Per salses de peix on la gràcia és que a primera vista no es distingueix el calamar de …

Llegiu-ne més

Galets farcits de verdures. Cinquè (i últim) post nadalenc!

Antonella 21 desembre, 2011Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Vegetals, Vegetarianes 5 Comments

Ja hi som, és l’últim! Galets farcits de verdures sense ni l’ombra de beixamel, dedicats a Quim Monzó que acabo de descobrir té mania a la beixamel. Més endavant li …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassonscebapastanaga

Galets farcits de salmó i ricotta. Quart post nadalenc!

Antonella 16 desembre, 2011Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Peix 9 Comments

Més, més i més galets. Carn, marisc, coliflor i ara salmó. Senzills i ràpids.

philadelphiaricottasalmó fumat

Galets farcits de coliflor amb beixamel. Tercer post nadalenc!

Antonella 14 desembre, 2011Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Vegetals, Vegetarianes 4 Comments

Continuem amb els galets! Primer amb carn, després amb peix i ara amb verdura! Aquests, si no hi poseu el filet d’anxova, son per a vegetarians també. Jo continuo fent servir …

Llegiu-ne més
anxovesbeixamelcoliflorolivestàperes

Galets farcits de marisc. Segon post nadalenc!

Antonella 12 desembre, 2011Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Peix 15 Comments

Desprès els galets amb carn, més galets! Amb peix. Especials, de veritat.

calamarscloïssesgambesmusclosrap

Galets farcits de carn amb beixamel. Primer post nadalenc!

Antonella 8 desembre, 2011Al forn, Carn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi 22 Comments

Les tradicions m’agraden. Doncs perquè no combinar la vostra dels galets de Nadal amb la nostra de la pasta al forn? A partir d’avui, que és el dia que a …

Llegiu-ne més
beixamelcarn

Fusilli corti col buco, ragù e ricotta

Antonella 6 desembre, 2011Fusilli, Macarrons, Paccheri, Penne rigate, Plats napolitans tradicionals, Rigatoni, Salses, Schiaffoni, Tortiglioni, Ziti 3 Comments

Ara que tenim el Ragù, amb quina pasta el combinem? Lo clàssic serien els ziti, trencats a mà, però podem fer servir qualsevol pasta amb un forat, penne, tortiglioni, rigatoni, …

Llegiu-ne més
ricotta
  • Page 18 of 21
  • ←
  • 1
  • ...
  • 17
  • 18
  • 19
  • ...
  • 21
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves arròs bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamars cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA