Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Tipus de pasta”

Calamarata

Antonella 24 desembre, 2011Calamarata, Formats de pasta Deixa un comentari

Aquest tipus de pasta té la mateixa forma d’un calamar tallat a anells. Per salses de peix on la gràcia és que a primera vista no es distingueix el calamar de …

Llegiu-ne més

Galets farcits de verdures. Cinquè (i últim) post nadalenc!

Antonella 21 desembre, 2011Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Vegetals, Vegetarianes 5 Comments

Ja hi som, és l’últim! Galets farcits de verdures sense ni l’ombra de beixamel, dedicats a Quim Monzó que acabo de descobrir té mania a la beixamel. Més endavant li …

Llegiu-ne més
albergíniescarbassonscebapastanaga

Galets farcits de salmó i ricotta. Quart post nadalenc!

Antonella 16 desembre, 2011Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Peix 9 Comments

Més, més i més galets. Carn, marisc, coliflor i ara salmó. Senzills i ràpids.

philadelphiaricottasalmó fumat

Galets farcits de coliflor amb beixamel. Tercer post nadalenc!

Antonella 14 desembre, 2011Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Vegetals, Vegetarianes 4 Comments

Continuem amb els galets! Primer amb carn, després amb peix i ara amb verdura! Aquests, si no hi poseu el filet d’anxova, son per a vegetarians també. Jo continuo fent servir …

Llegiu-ne més
anxovesbeixamelcoliflorolivestàperes

Galets farcits de marisc. Segon post nadalenc!

Antonella 12 desembre, 2011Al forn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi, Peix 15 Comments

Desprès els galets amb carn, més galets! Amb peix. Especials, de veritat.

calamarcloïssesgambesmusclosrap

Galets farcits de carn amb beixamel. Primer post nadalenc!

Antonella 8 desembre, 2011Al forn, Carn, Conchiglioni, Galets, Lumaconi 22 Comments

Les tradicions m’agraden. Doncs perquè no combinar la vostra dels galets de Nadal amb la nostra de la pasta al forn? A partir d’avui, que és el dia que a …

Llegiu-ne més
beixamelcarn

Fusilli corti col buco, ragù e ricotta

Antonella 6 desembre, 2011Fusilli, Macarrons, Paccheri, Penne rigate, Plats napolitans tradicionals, Rigatoni, Salses, Schiaffoni, Tortiglioni, Ziti 3 Comments

Ara que tenim el Ragù, amb quina pasta el combinem? Lo clàssic serien els ziti, trencats a mà, però podem fer servir qualsevol pasta amb un forat, penne, tortiglioni, rigatoni, …

Llegiu-ne més
ricotta

Ragù napolità

Antonella 5 desembre, 2011Fusilli, Pasta farcida, Penne rigate, Plats napolitans tradicionals, Rigatoni, Salses, Tortiglioni, Ziti 19 Comments

El Ragù napolità difereix del Ragù bolonyès perquè en el nostre no es fa servir carn picada, si no trossos de carn sencers. Jo he aprofitat que tinc la meva …

Llegiu-ne més
botifarracarn

Orecchiette amb fonoll i molles de pa

Antonella 2 desembre, 2011Gnocchetti sardi, Orecchiette, Vegetals, Vegetarianes 5 Comments

És un plat molt delicat i amb gustos intensos a l’hora. Ideal si voleu sorprendre els vostres convidats. El únic altre format de pasta seca que recomano per aquest condiment …

Llegiu-ne més
fonoll

Pasta amb botifarra i ceps

Antonella 27 novembre, 2011Carn, Mezze maniche, Penne rigate, Rigatoni, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals 11 Comments

Temps de bolets i com es veu poca cosa i de ceps al mercat de ahir ni l’ombra, una boníssima salsa amb ceps secs. Tenia mezze maniche, però podeu fer …

Llegiu-ne més
boletsbotifarraceps

Pasta amb pernil dolç i crema de llet

Antonella 25 novembre, 2011Carn, Farfalle, Macarrons, Pasta farcida, Rigatoni, Salses, Tagliatelle Deixa un comentari

Un clàssic plat de pasta de estudiants. O per nens amb molta gana i mares amb molta pressa. He fet servir les creste, però van molt bé també macarrons, rigatoni, …

Llegiu-ne més
boletscrema de lletpernilpèsolssciuésciuéxampinyons

Lumaconi o galets

Antonella 24 novembre, 2011Conchiglioni, Formats de pasta, Galets, Lumaconi 2 Comments

Aquesta pasta a Itàlia es diu lumaconi perquè s’assemblen a la closca d’un cargol, lumaca en italià. Abans de vindre a viure aquí, mai no els havia tastat amb caldo. …

Llegiu-ne més
  • Page 18 of 20
  • ←
  • 1
  • ...
  • 17
  • 18
  • 19
  • ...
  • 20
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA