Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Tipus de pasta”

Spaghetti amb crema de carxofes i cloïsses

Antonella 20 març, 2012Bavette, Peix, Spaghetti, Vegetals 10 Comments

Aprofitem de les ultimes carxofes? Aquesta recepta és una invenció original meva! És un plat lleuger, indicat també per un sopar.

carxofescloïsses

Pasta amb llenties

Antonella 15 març, 2012Llegums, Pistons, Spaghetti, Tubetti, Vegetarianes 9 Comments

Tornem amb la Recepta del 15, aquest mes m’ho van posar molt fàcil, llenties! La pasta amb llenties és un plat molt comú de la nostra cuina, complert, fàcil de …

Llegiu-ne més
llenties

Pasta en blanc i sexe

Antonella 11 març, 2012Salses, Spaghetti, Tagliatelle 6 Comments

Senyores i senyors us presento la Maddalena, una noia italiana amb un dels canals de youtube, per mi, més divertits. Més a baix trobareu la transcripció traduïda al català del …

Llegiu-ne més
mantegaparmesà

Penne all’arrabbiata (enfadades)

Antonella 9 març, 2012Penne, Penne rigate, Salses 8 Comments

Dit fet. Plat cuinat, fotografiat, menjat i penjat. Un plat tradicional de la cuina romana que es prepara però en tota Itàlia. Simple i amb gust fort. Com es prepara …

Llegiu-ne més
bitxo

Pasta amb carbassons

Antonella 6 març, 2012Elicoidali, Fusilli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Orecchiette, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Spaghetti, Vegetals, Vegetarianes, Vermicelli 10 Comments

Ingredients per a dues persones 160 gr. de eliche (o penne, penne rigate, spaghetti) 2 carbassons 1 ceba oli parmesà ratllat Preparació Talleu la ceba i poseu-la a sofregir amb …

Llegiu-ne més
carbassonssciuésciué

Lasagna riccia

Antonella 25 febrer, 2012Formats de pasta, Lasanya Deixa un comentari

En català seria lasanya arrissada i és la variat seca de la lasanya seca que tots coneixeu. Se’n troba de més o menys ampla i la caracteristíca d’aquest format sec …

Llegiu-ne més

Croquetes de pasta

Antonella 19 febrer, 2012Bucatini, Salses, Spaghetti 9 Comments

Torno amb una proposta per la Recepta del 15 del Fogons de la Bordeta. Tard però hi arribo. El tema de aquest mes eren croquetes, doncs aquí les teniu, croquetes …

Llegiu-ne més
croquetes

Pasta amb coliflor i anxoves

Antonella 16 febrer, 2012Elicoidali, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 6 Comments

Bé paro un moment de treballar per redactar aquesta recepta que tinc en espera des de fa setmanes. Una manera més, rapida i senzilla de combinar verdura i pasta. Per …

Llegiu-ne més
anxovescoliflor

Pasta amb carxofes, pernil i safrà

Antonella 10 febrer, 2012Mafaldine, Mezze maniche, Reginette, Vegetals 7 Comments

Temps de carxofes, encara que diuen que els últims freds les han fetes mal bé. Aprofitem de les poques que queden per un altre plat de pasta amb carxofes. La …

Llegiu-ne més
carxofespernil salatsafrà

Paccheri amb calamars i pèsols

Antonella 3 febrer, 2012Calamarata, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Vegetals 1 Comment

Per aquest cap de setmana us deixo amb una recepta nova, novíssima, també per a mi. Ha sigut un experiment, però s’ha merescut totalment un post. Si us la deixo …

Llegiu-ne més
calamarscansalada viada amb pebrepèsols

Pasta amb carbassa i formatge cremós

Antonella 1 febrer, 2012Creste, Farfalle, Mafaldine, Mezze maniche, Pappardelle, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Una variació de la pasta amb carbassa clàssica, una mica menys lleugera, però va bé de tant en tant per canviar una mica. És una salsa que és pot preparar …

Llegiu-ne més
carbassamascarponematónou moscadaphiladelphiaricotta

Tagliatelle amb cloïsses, carbassons i safrà

Antonella 29 gener, 2012Bavette, Linguine, Peix, Tagliatelle 4 Comments

Vaig trobar aquesta recepta ahir, fent neteja de revistes, en una llibreta anònima de receptes amb safrà i em va intrigar. En la recepta original fan servir linguine o bavette, …

Llegiu-ne més
carbassonscloïssessafrà
  • Page 17 of 21
  • ←
  • 1
  • ...
  • 16
  • 17
  • 18
  • ...
  • 21
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves arròs bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamars cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA