Contacte

La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes
  • Search
Home Un blog reivindicatiu Tipus de pasta Tortiglioni

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Tortiglioni”

Pasta alla cardinale

Antonella 13 març, 2013 Bucatini, Elicoidali, Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Paccheri, Pappardelle, Penne, Salses, Schiaffoni, Tortiglioni, Vegetarianes 5 Comments

Avui he preparat una pasta temàtica, fusilli alla cardinale. M’hauria agradat més acompanyar aquesta salsa amb paccheri (bufetades al cardinal sonava millor) però no en tenia, o amb strozzapreti (ofega …

Llegiu-ne més

Tortiglioni o elicoidali

Antonella 12 febrer, 2013 Elicoidali, Formats de pasta, Tortiglioni Deixa un comentari

Aquest format de pasta canvia de nom segons el fabricant. És semblant a un rigatone, però amb un diàmetre més petit, i les ratlles no són rectes, fan una mica …

Llegiu-ne més

Pasta al forn amb carbassons i xampinyons

Antonella 9 novembre, 2012 Al forn, Elicoidali, Macarrons, Tortiglioni, Vegetals, Vegetarianes 15 Comments

No recordo si ja ho vaig dir: de pasta al forn ni ha mil variants. Generalment com a salsa principal de la pasta al forn blanca tenim la beixamel. Per …

Llegiu-ne més
beixamelcarbassonsxampinyons

Pasta amb botifarra i xampinyons gratinada amb formatge

Antonella 30 octubre, 2012 Al forn, Carn, Elicoidali, Macarrons, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 11 Comments

Aquesta és una recepta que dona una mica de entusiasme a un bolet que d’entusiasme en té molt poc, com és el xampinyó. Va bé per a qualsevol tipus de …

Llegiu-ne més
boletsbotifarracrema de lletsalsitxaxampinyons

Lumache alle lumache (cargols amb cargols). Busco voluntaris!

Antonella 25 octubre, 2012 Conchiglie, Creste, Galets, Lumaconi, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Salses, Tortiglioni 20 Comments

Ja ho he dit una vegada, la meva catalanitat arriba fins als cargols. – Però que no en mengeu a Itàlia? – Sí, es mengen – Que ets vegetariana potser? …

Llegiu-ne més
cargols

Pasta amb salsa de espàrrecs, gambes i pernil salat

Antonella 9 setembre, 2012 Elicoidali, Gemelli, Gnocchetti sardi, Pappardelle, Penne rigate, Radiatori, Salses, Tortiglioni, Vegetals 12 Comments

Això va passar el primer dia de vacances, a Londres a casa de l’Arturo un estimat amic mexicà. – Oye Antonella, ahora que estas aquí nos tienes que preparar una …

Llegiu-ne més
espàrrecsgambespernil

Pasta amb cervesa i salsitxa

Antonella 21 agost, 2012 Carn, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mafaldine, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni 13 Comments

Aquesta és una recepta fora de temporada, amb els ingredients que porta no es pot dir que sigui molt d’estiu, però la vaig preparar expressament per un concurs per a …

Llegiu-ne més
botifarracervesacrema de lletsalsitxa

Pasta amb tonyina fresca i albergínies

Antonella 8 agost, 2012 Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Schiaffoni, Tortiglioni, Tubetti, Vegetals 5 Comments

Seguim amb les albergínies que m’agraden molt i en tinc el mini hort ple. Aquest plat el vaig tastar a Sicilia fa uns quants anys. Així és com l’he preparat …

Llegiu-ne més
albergíniesolivestonyina

Pasta amb albergínies al forn

Antonella 30 juny, 2012 Al forn, Elicoidali, Penne rigate, Tortiglioni, Vegetals, Vegetarianes 17 Comments

Potser l’expressió al forn no us sona massa d’estiu, però us asseguro que aquest plat és prepara sobretot a l’estiu primer de tot perquè els ingredients basics, albergínies i alfàbrega …

Llegiu-ne més
albergíniesmozzarella

Rigatoni amb flors de carbassó

Antonella 16 juny, 2012 Fusilli, Mezze maniche, Paccheri, Penne rigate, Rigatoni, Salses, Tortiglioni, Vegetals 11 Comments

Personalment les flors de carbassó m’encanten. Amb pasta, arrebossades, farcides i amb la pizza. L’únic que tenen de dolent és que son caríssimes: una safata amb 6 flors aquest matí …

Llegiu-ne més
flors de carbassó

Pasta amb bròquil i sobrassada

Antonella 23 maig, 2012 Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Orecchiette, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni, Vegetals 7 Comments

Em sembla que aquesta serà la ultima recepta més d’hivern, que ja estic cansada. De fet la vaig preparar el mes passat amb la sobrassada que em va sobrar del …

Llegiu-ne més
bròquilsobrassada

Pasta al forn: candele amb ragù

Antonella 19 maig, 2012 Al forn, Candele, Carn, Elicoidali, Penne rigate, Plats napolitans tradicionals, Rigatoni, Salses, Tortiglioni 8 Comments

El ragù napolità és una de les meves salses preferides. Perquè la preparació és tan llarga que fa que ara no es prepari sovint i la trobo a faltar, perquè …

Llegiu-ne més
carnmozzarella
  • Page 2 of 3
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • →

EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Inici
  • Receptes
  • Formats de pasta
  • Botigues i restaurants
  • El llibre
  • Mitjans
  • Classes

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA