Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades cansalada viada amb pebre

Arxiu d'etiquetes

Tots els articles amb l'etiqueta “cansalada viada amb pebre”

Casarecce alla boscaiola – La pasta per als refugiats

Antonella 24 març, 2022Casarecce, Gemelli, Gnocchetti sardi, Penne, Penne rigate, Salses Deixa un comentari

[English version] La pasta per als refugiats: el repte. Per cada 5€ recollits, publicaré fotos, ingredients, preparació i si puc vídeo (que no és lo meu) de una recepta inèdita …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebreceps secsolives

Gnocchetti sardi amb salsa de cansalada i ceps

Antonella 4 novembre, 2020Gnocchetti sardi, Salses Deixa un comentari

Els gnocchetti sardi són aquests nyoquis petits de pasta seca, típics de la Sardenya. En vaig trobar al Melocomo l’estiu passat mentre buscava botigues per recomanar. Els he fet amb lo …

Llegiu-ne més
cansaladacansalada viada amb pebreceps secs

Pasta amb xampinyons i pèsols

Antonella 19 abril, 2020Casarecce, Cintes de curri, Farfalle, Fettuccine, Mezze maniche, Paccheri, Penne rigate, Salses, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals 4 Comments

He vist aquest plat a l’Instagram de Pasta di Martino, m’ha agradat la combinació i l’he volgut reproduir. Experiment amb èxit. Aquí va aquesta recepta de confinament, dia 37. He …

Llegiu-ne més
boletscansalada viada amb pebrexampinyons

Pappardelle amb crema de porros i cansalada viada

Antonella 7 novembre, 2015Vegetals 3 Comments

Nova pasta, nova recepta. Fa dies que estic provant aquesta marca, Rustichella d’Abruzzo i he de dir que la trobo molt bona. Tinc orecchiette que vaig fer amb bròquil… Orecchiette …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebreporros

Gnocchetti sardi amb espinacs i cansalada

Antonella 29 gener, 2015Cargols de llimona, Cintes de curri, Farfalle, Gnocchetti sardi, Gnocchi, Gnocchi de patates, Macarrons, Trofie, Vegetals 2 Comments

El dijous passat a la secció La pasta per als catalans de El primer cafè, el programa del matí de Ràdio Arenys (que per cert podeu escoltar també a Ràdio …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebreespinacssciuésciué

Rigatoni amb cansalada, salsitxa i crema de safrà

Antonella 11 abril, 2013Carn, Fusilli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Pappardelle, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Salses, Tortiglioni 7 Comments

Vaig preparar aquest plat un diumenge de fa unes setmanes. No tenia gana de cuinar coses complicades i volia una cosa d’efecte. Les víctimes dels meus experiments de aquell dia …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebrecrema de lletsafràsalsitxa

Minestrone amb pasta

Antonella 17 octubre, 2012Conchiglie, Llegums, Pistons, Sedanini, Tubetti, Vegetals 8 Comments

El minestrone és una minestra de verdures. No existeix la recepta perfecta, ni quantitats establer-tes ni una llei que diu quines verdures sí i quines no. Us explicaré com ho …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebrecarbassacarbassonscebacolcoliflormongetes tendrespastanagapatatapèsols

Fettuccine amb bolets xiitake a la revista del poble

Antonella 11 octubre, 2012Fettuccine, Mitjans, Pappardelle, Salses, Tagliatelle, Vegetals 6 Comments

I després de tot l’enrenou de aquests últims dies, torno amb una recepta de tardor, pasta amb bolets. En realitat quan vaig escriure aquest post que és per la revista …

Llegiu-ne més
boletscansalada viada amb pebrerouxxiitake

Pasta amb carxofes i cansalada viada amb pebre al forn

Antonella 28 abril, 2012Al forn, Elicoidali, Rigatoni, Tortiglioni 6 Comments

Per aquest cap de setmana llarg, us deixo amb un plat de diumenge, una pasta al forno. Últimament m’han demanat una recepta de pasta al forno, però la veritat és …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebrecarxofesmozzarellascamorza

Spaghetti amb faves, ricotta i cansalada viada

Antonella 21 abril, 2012Llegums, Spaghetti 1 Comment

Només a publicar la foto a Instagram i dues persones m’han demanat la recepta. Doncs encara que tingui una cua de 3 posts a la espera, aquesta té la precedència! És un …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebrefavesricotta

Pasta amb pèsols

Antonella 31 març, 2012Llegums, Pistons, Spaghetti, Tubetti 10 Comments

Quin estació millor que la primavera per una boníssima pasta amb pèsols? És un plat molt simple, ràpid de preparar que agradarà a tothom, grans i petits. Aprofitarem dels pèsols …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebrepèsols

Paccheri amb calamars i pèsols

Antonella 3 febrer, 2012Calamarata, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Vegetals 1 Comment

Per aquest cap de setmana us deixo amb una recepta nova, novíssima, també per a mi. Ha sigut un experiment, però s’ha merescut totalment un post. Si us la deixo …

Llegiu-ne més
calamarcansalada viada amb pebrepèsols
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA