Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta Mezze maniche

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Mezze maniche”

Pasta amb carbassons i tomàquets lligada amb ricotta

Antonella 26 setembre, 2013Conchiglie, Farfalle, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mezze maniche, Penne, Penne rigate, Reginette, Sedanini, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

Una nova recepta per aprofitar dels últims carbassons de temporada. La senyora Anita, que té el hort més maco del poble ja no en té més… les plantes d’alfàbrega també …

Llegiu-ne més
carbassonsmatóricotta

Pasta amb crema de pastanaga

Antonella 5 setembre, 2013Conchiglie, Farfalle, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mafaldine, Mezze maniche, Penne, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

A l’estiu m’agrada molt preparar receptes amb mató o ricotta. Son formatges fresquets, les salses són tèbies, no cremen i combinats amb verdures et proporcionen un plat complert. Aquesta recepta …

Llegiu-ne més
matópastanagaricotta

Fettuccine amb xampinyons

Antonella 17 setembre, 2012Fettuccine, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mezze maniche, Salses, Vegetals, Vegetarianes 8 Comments

Primer de tot gràcies, gràcies i gràcies a tots per els vostres vots per els Premis Blocs Catalunya 2012. El bloc és finalista!! Encara gràcies. I ara anem per feina. …

Llegiu-ne més
boletssciuésciuéxampinyons

Pasta amb tonyina fresca i albergínies

Antonella 8 agost, 2012Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Penne, Penne rigate, Rigatoni, Schiaffoni, Tortiglioni, Tubetti, Vegetals 5 Comments

Seguim amb les albergínies que m’agraden molt i en tinc el mini hort ple. Aquest plat el vaig tastar a Sicilia fa uns quants anys. Així és com l’he preparat …

Llegiu-ne més
albergíniesolivestonyina

Pasta amb pebrots fregits

Antonella 22 juliol, 2012Elicoidali, Fusilli, Mezze maniche, Rigatoni, Vegetals, Vegetarianes 2 Comments

Una recepta que va preparar la meva mare quan ha estat aquí. Fregiu els pebrots i afegiu la pasta a la paella. Més fàcil que això? Ingredients per a 2 …

Llegiu-ne més
pebrots

Rigatoni amb flors de carbassó

Antonella 16 juny, 2012Fusilli, Mezze maniche, Paccheri, Penne rigate, Rigatoni, Salses, Tortiglioni, Vegetals 11 Comments

Personalment les flors de carbassó m’encanten. Amb pasta, arrebossades, farcides i amb la pizza. L’únic que tenen de dolent és que son caríssimes: una safata amb 6 flors aquest matí …

Llegiu-ne més
flors de carbassó

Espaguetis amb salsa de bonítol (o tonyina)

Antonella 9 abril, 2012Bavette, Linguine, Mezze maniche, Peix, Spaghetti, Vermicelli 8 Comments

Si queda confirmat aquest dimecres tornaré al programa de la Mireia Carbó a comRadio per parlar de combinacions de pasta amb peix. Uhhuuuh! Quin honor! Doncs sembla que ho vaig …

Llegiu-ne més
bonítoltonyina

Pasta amb carxofes, pernil i safrà

Antonella 10 febrer, 2012Mafaldine, Mezze maniche, Reginette, Vegetals 7 Comments

Temps de carxofes, encara que diuen que els últims freds les han fetes mal bé. Aprofitem de les poques que queden per un altre plat de pasta amb carxofes. La …

Llegiu-ne més
carxofespernil salatsafrà

Paccheri amb calamars i pèsols

Antonella 3 febrer, 2012Calamarata, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Vegetals 1 Comment

Per aquest cap de setmana us deixo amb una recepta nova, novíssima, també per a mi. Ha sigut un experiment, però s’ha merescut totalment un post. Si us la deixo …

Llegiu-ne més
calamarcansalada viada amb pebrepèsols

Pasta amb carbassa i formatge cremós

Antonella 1 febrer, 2012Creste, Farfalle, Mafaldine, Mezze maniche, Pappardelle, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 3 Comments

Una variació de la pasta amb carbassa clàssica, una mica menys lleugera, però va bé de tant en tant per canviar una mica. És una salsa que és pot preparar …

Llegiu-ne més
carbassamascarponematónou moscadaphiladelphiaricotta

Orecchiette amb botifarra i safrà

Antonella 13 gener, 2012Carn, Fusilli, Macarrons, Mezze maniche, Orecchiette, Penne rigate, Rigatoni, Tortiglioni Deixa un comentari

Ahir em vaig cremar el llavi per tastar les orecchiette abans de escórrer-les. Com vaig avisar per FB i Twitter, abans de tastar una orecchietta directament de l’olla de cocció …

Llegiu-ne més
botifarrasafrà

Pasta amb botifarra i ceps

Antonella 27 novembre, 2011Carn, Mezze maniche, Penne rigate, Rigatoni, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals 11 Comments

Temps de bolets i com es veu poca cosa i de ceps al mercat de ahir ni l’ombra, una boníssima salsa amb ceps secs. Tenia mezze maniche, però podeu fer …

Llegiu-ne més
boletsbotifarraceps
  • Page 2 of 3
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA