Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Receptes Peix

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Peix”

Gnocchetti amb patates i musclos

Antonella 10 novembre, 2023Gnocchetti sardi, Mezze maniche, Paccheri, Peix 1 Comment

La pasta amb patates i musclos és un primer plat cremós, una combinació de terra i mar típica de la cuina siciliana i de la tradició del sud d’Itàlia Ingredients …

Llegiu-ne més

Linguine amb all, oli, peperoncino i calamars

Antonella 17 desembre, 2022Bavette, Espaguetis negres, Mezze maniche, Paccheri, Peix, Schiaffoni 1 Comment

També es necessita una llimona, mig got de vi blanc, julivert i pa ratllat. Bona amb linguine, spaghetti, o aquells espaguetis negres que us agraden tant. Comenceu posant l’aigua a bullir, …

Llegiu-ne més
calamars

Tubettoni amb sofregit i popets

Antonella 21 abril, 2022Calamarata, Espaguetis negres, Paccheri, Peix, Tubetti Deixa un comentari

L’altre dia anava a fer un arròs amb popets. Tot ho tenia: el sofregit, els popets, el fumet fet meu… excepte l’arròs. A grans mals, grans remeis: faig fer servir …

Llegiu-ne més

Pasta amb carbassons, tonyina, llimona i perfum d’alfàbrega i menta

Antonella 23 octubre, 2021Bucatini, Cargols de llimona, Casarecce, Chifferi, Gemelli, Linguine, Mezzanelli, Mezze maniche, Peix, Pistons, Trofie Deixa un comentari

Aquest estiu passat la Trini Gilbert em va demanar una recepta per l‘ARA Mengem i li vaig proposar aquesta combinació. A mi em va agradar molt, ja em direu. Aquest format …

Llegiu-ne més
alfàbregacarbassonsllimonamentatonyina

Tubettoni mar i muntanya

Antonella 18 març, 2021Calamarata, Casarecce, Espaguetis negres, Farfalle, Paccheri, Peix, Pistons, Trofie, Tubetti 2 Comments

O més bé tubettoni amb lo que tenia en aquell moment a la nevera que però van quedar super bé i es mereixen ser publicats. Ingredients per dues persones 160/200 …

Llegiu-ne més

Paccheri amb esqueixada

Antonella 28 juny, 2020Calamarata, Linguine, Paccheri, Peix, Schiaffoni, Spaghetti, Vermicelli Deixa un comentari

Fa un parell de setmanes em va sobrar esqueixada. La vaig escaldar a la paella i li vaig tirar espaguetis. Em van agradar tant que el plat va ser escollit …

Llegiu-ne més
bacallà

Orecchiette amb salmó, carbassó i crema de llet

Antonella 27 novembre, 2019Calamarata, Casarecce, Farfalle, Fusilli, Linguine, Orecchiette, Peix, Penne, Spaghetti Deixa un comentari

Una d’aquelles receptes que es preparen mentre es cou la pasta. He fet servir orecchiette, també estarien bé amb unes casarecce o uns macarrons sense ratlles, spaghetti, farfalle o linguine. …

Llegiu-ne més
carbassonscrema de lletsalmó fresc

Spaghetti amb musclos i espàrrecs

Antonella 10 juny, 2019Bucatini, Cargols de llimona, Gnocchi, Gnocchi de patates, Peix, Spaghetti, Vegetals, Vermicelli Deixa un comentari

He vist aquest plat a l’Instagram de la Pasta di Martino, la meva pasta preferida entre totes i l’he replicat a la meva manera. L’experiment ha tingut èxit encara que …

Llegiu-ne més
espàrrecsmusclos

Espaguetis amb carxofes, pèsols i bacallà

Antonella 23 març, 2019Bavette, Calamarata, Linguine, Paccheri, Peix, Schiaffoni, Spaghetti, Vermicelli 2 Comments

Vam estar de concurs al Facebook i a l’Instagram per gentilesa dels Supermecats Plusfresc. Entre tots els que endevinaven tres dels ingredients d’aquest plat, vam sortejar un val de compra …

Llegiu-ne més
bacallàcarxofespèsols

Espaguetis amb tonyina

Antonella 26 abril, 2018Bavette, Calamarata, Espaguetis negres, Macarrons, Peix, Penne, Spaghetti, Vermicelli 2 Comments

Una versió més de pasta amb tonyina. Aquesta segon l’estil sciuè sciuè, que en napolità vol dir ràpidament. Per aquelles vegades que ja no tens més idees, estàs cansada, no …

Llegiu-ne més
bonítolsciuésciuétonyina

Gnocchetti sardi amb gambes i safrà

Antonella 26 gener, 2018Gnocchetti sardi, Peix 3 Comments

Els gnocchetti és un format de pasta seca amb forma de nyoquis petits. Per aquest plat la pasta es cuina com si fos un risotto, afegint aigua a poc a …

Llegiu-ne més
gambessafrà

Espaguetis amb tonyina

Antonella 26 juliol, 2016Bavette, Cargols de llimona, Cintes de curri, Espaguetis negres, Linguine, Macarrons amb piment vermell, Peix, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Trofie Deixa un comentari

Un plat molt i molt fàcil (com tots vaya). La versió blanca dels espaguetis amb tonyina clàssics. A més dels espaguetis queda molt bé amb espaguetis negres, linguine, trofie… Ingredients per …

Llegiu-ne més
sciuésciuétonyina
  • Page 1 of 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamar cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous parmesà pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA