Contacte

Instagram
La pasta per als catalans
Navigation
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
  • Inici
  • Receptes
    • Tipus
      • Al forn
      • Al microones
      • Vegetarianes
      • Tradicionals napolitanes
    • Plats
      • Amanides
      • Plat únic
      • Postres
      • Pizza
    • Ingredients
      • Carn
      • Peix
      • Vegetals
      • Llegums
    • Altres
      • Vídeorecepta
      • Les vostres receptes
  • Formats de pasta
  • Els llibres
  • Mitjans
  • Classes
  • Vas a Nàpols?
  • Search
Home Entrades Tipus de pasta Gnocchetti sardi

Arxiu de categoria

Tots els articles de la categoria “Gnocchetti sardi”

Pasta amb carbassa cremosa

Antonella 20 octubre, 2025Casarecce, Farfalle, Fusilli, Gnocchetti sardi, Pappardelle, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes

A partir d’ara i fins a finals de novembre, només carbassa! D’aquesta recepta ni ha un altra versió, molt semblant, amb ceba en lloc d’all, amb la carbassa cuita amb …

Llegiu-ne més
carbassaphiladelphiaricotta

Gnocchetti amb patates i musclos

Antonella 10 novembre, 2023Gnocchetti sardi, Mezze maniche, Paccheri, Peix 1 Comment

La pasta amb patates i musclos és un primer plat cremós, una combinació de terra i mar típica de la cuina siciliana i de la tradició del sud d’Itàlia Ingredients …

Llegiu-ne més

Casarecce alla boscaiola – La pasta per als refugiats

Antonella 24 març, 2022Casarecce, Gemelli, Gnocchetti sardi, Penne, Penne rigate, Salses Deixa un comentari

[English version] La pasta per als refugiats: el repte. Per cada 5€ recollits, publicaré fotos, ingredients, preparació i si puc vídeo (que no és lo meu) de una recepta inèdita …

Llegiu-ne més
cansalada viada amb pebreceps secsolives

Un altra pasta amb carbassa

Antonella 7 novembre, 2021Casarecce, Elicoidali, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Gnocchi de patates, Macarrons, Maltagliati, Mezzanelli, Penne, Penne rigate, Vegetals Deixa un comentari

Torna la tardor i torna la carabassa. En aquest enllaç trobeu totes les receptes que tinc amb carbassa, i ara una de nova, amb la carbassa cuita en el forn …

Llegiu-ne més
carbassa

Gnocchetti sardi amb salsa de cansalada i ceps

Antonella 4 novembre, 2020Gnocchetti sardi, Salses Deixa un comentari

Els gnocchetti sardi són aquests nyoquis petits de pasta seca, típics de la Sardenya. En vaig trobar al Melocomo l’estiu passat mentre buscava botigues per recomanar. Els he fet amb lo …

Llegiu-ne més
cansaladacansalada viada amb pebreceps secs

Tagliatelle amb sofregit i carbassons

Antonella 29 juliol, 2020Casarecce, Gnocchetti sardi, Linguine, Penne, Tagliatelle, Vegetals, Vegetarianes 6 Comments

Encara que hagi millorat molt, el sofregit no és el meu fort. És per això que quan em va arribar aquest sofregit de ceba empordanès de Quim Matas l’he volgut …

Llegiu-ne més
carbassons

Fusilli amb flors de carbassó i ricotta

Antonella 28 agost, 2018Farfalle, Fettuccine, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Pappardelle, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Sabeu que les flors de carbassó les podeu congelar? Aquestes que surten a la foto dels ingredients acaben de sortir del congelador. No les podreu arrebossar, però si s’han de …

Llegiu-ne més
flors de carbassóricotta

Gnocchetti sardi amb gambes i safrà

Antonella 26 gener, 2018Gnocchetti sardi, Peix 3 Comments

Els gnocchetti és un format de pasta seca amb forma de nyoquis petits. Per aquest plat la pasta es cuina com si fos un risotto, afegint aigua a poc a …

Llegiu-ne més
gambessafrà

Macarrons aromàtics amb flors de carbassons

Antonella 21 juliol, 2017Cintes de curri, Elicoidali, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Mafaldine, Sedanini, Vegetals, Vegetarianes 4 Comments

Hola a tothom i bentornata a mi. Torno a penjar receptes després d’una llarga pausa i ho faig amb una recepta súper fàcil i sorprenent a l’hora. Encara queden flors …

Llegiu-ne més
flors de carbassó

Tagliolini amb carbassons marinats amb menta i suc de llimona i les seves flors

Antonella 26 juny, 2016Gemelli, Gnocchetti sardi, Spaghetti, Spaghetti alla chitarra, Tagliolini, Vegetals, Vegetarianes Deixa un comentari

Dit i fet. O millor, menjat i penjat. Aquest matí he anat a despertar la senyora Anita per anar a collir flors de carbassons. Santa dona. Una recepta amb tagliolini, …

Llegiu-ne més
flors de carbassó

Espirals amb cansalada, ceps i llet per la Gran recollida de llet

Antonella 1 juny, 2016Elicoidali, Farfalle, Funghi, Fusilli, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Tortiglioni, Vegetals Deixa un comentari

Avui es celebra el dia mundial de la llet i aprofito per donar suport a la Gran Recollida de Llet a favor del Banc dels Aliments. Us deixo una recepta de …

Llegiu-ne més

Pasta amb espàrrecs de marge

Antonella 22 abril, 2016Cintes de curri, Conchiglie, Elicoidali, Fettuccine, Gemelli, Gnocchetti sardi, Macarrons, Macarrons amb piment vermell, Penne rigate, Spaghetti alla chitarra, Vegetals, Vegetarianes 2 Comments

Ara és el temps oi? Se’n troben molts d’espàrrecs caminant per el camp. Aquests me’ls va portar il bambino després d’una caminada per el bosc amb uns amics. El plat …

Llegiu-ne més
espàrrecssciuésciué
  • Page 1 of 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 4
  • →

PASTA PER A TOTHOM!

Compra'l fent clic a la imatge i entre tots portarem la pasta a tothom!


EXHAURITS!


Ingredients

albergínies anxoves arròs bacallà beixamel bolets bonítol botifarra bròquil calamars cansalada viada amb pebre carbassa carbassons carn carxofes ceba ceps cloïsses coliflor crema de llet espàrrecs flors de carbassó gambes llimona mató mozzarella musclos olives ous pastanaga patata pebrots pernil pinyons pèsols ricotta safrà salmó fumat salsitxa sciuésciué sobrassada sípia tonyina tàperes xampinyons

La pasta per als catalans

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

El llibre de La pasta per als catalans

Compreu La pasta per als catalans a Amazon

Millor blog gastronòmic 2012

  • Assign a Menu
Instagram

© La pasta per als catalans, 2014

Qui sóc?

Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé.
Més sobre mi

Toggle the Widgetbar
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
DESA I ACCEPTA